Mlad mjesec u Škorpionu RUŠI SVE PREPREKE i otkriva NAJDUBLJE ŽELJE U VAMA

Mlad mjesec u Škorpionu RUŠI SVE PREPREKE i otkriva NAJDUBLJE ŽELJE U VAMA

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Mlađak u Škorpionu odvijati će se u vrijeme intenzivnog kvadrata između Marsa i Plutona koji su ujedno njegovi planetarni vladari. Riječ je o konfliktnoj, muškoj energiji, o primjeni i provođenju sile, o egu zbog kojeg nismo spremni poštivati tuđe granice i potrebe.

 

U sebičnosti ćemo zanemariti druge, a u slabosti i nemoći pokušati njima dominirati i povrijediti ih. Ovaj aspekt može probuditi i neviđenu snagu i odlučnost koja se ustoličuje izjavom – e sad je bilo dosta! Vrijeme je da se izborimo za sebe i kažemo ‘ne’ svemu što nas ugnjetava i oduzima nam dah. Najgore što si možemo priuštiti jesu nemoć i bivanje u ulozi žrtve.

 

Vidljiv je kraj. Nešto se prekida, ruši, nekad s namjerom da se ponovno izgradi, a nekad i s čvrstom odlukom da nepovratno ode iz našeg života.

 

Vidljiva je i strast, strast koja nas može zaslijepiti, a iza koje ne stoji ništa. Pazite da zbog nje ne žrtvujete nešto vrijedno što posjedujete, da ne pregazite neka svoja obećanja i uvjerenja.

 

I na kraju priče ovaj nas Mlađak poziva na suočavanje sa samima sobom, na obranu vlastitog integriteta, na transformaciju onog dijela života s kojim niste zadovoljni. I ne očekujte da će se išta dogoditi preko noći. Imajte jasnu namjeru što želite i iscrtajte glavne korake na putu do cilja. Time zauzimate startnu poziciju.

 

A hoćete li doći do kraja, ne ovisi o ovom Mjesecu, već o vama samima. O tome imate li hrabrosti, ustrajnosti i dosljednosti kako biste unaprijedili sami sebi, a time i vlastiti život.

 

 

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2