Tjedni horoskop 19.11.-26.11.: Najsretniji znakovi će biti Lav, Vodenjak i Strijelac!

Tjedni horoskop 19.11.-26.11.: Najsretniji znakovi će biti Lav, Vodenjak i Strijelac!

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Rak

LJUBAV: Bit ćete podzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

 

 

KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov.

 

Vaš trud i upornost mogu se primijeniti i na diskretniji način.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Usvojite vježbe disanja.

 

 

Lav

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

 

 

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan.

 

Radit ćete i dalje dobro, a na radnom mjestu će vladati ugodno ozračje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Preispitajte svoje prioritete.

 

 

Djevica

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali. Izostavite to.

 

 

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci.

 

U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će otputovati u rodni kraj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4