Tjedni horoskop 19.11.-26.11.: Najsretniji znakovi će biti Lav, Vodenjak i Strijelac!

Tjedni horoskop 19.11.-26.11.: Najsretniji znakovi će biti Lav, Vodenjak i Strijelac!

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

 

 

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači bit će vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj.

 

Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da razmisle malo dublje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, te nakonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.

 

 

KARIJERA: Ne oklijevajte ako treba nešto mijenjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte na to, nego samo radite dalje.

 

Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh neće izostati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pričajte s ljudima.

 

 

Strijelac

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko kretanja ili posjetitelja koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima ili svojim prometalima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi.

 

To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4