Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

KARIJERA

Rakovi će u 2018. imati prilično intenziviranu karijeru. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, mada ponekad stvari mogu da vam izmaknu iz kontrole i možda ćete biti uhvaćeni u nekoj vrsti unakrsne vatre. Pokušajte da nađete balans s autoritetima i kolegama tokom ovog vremena. Ako tražite preseljenje ili promenu položaja, onda bi ovo bilo pogodno vreme.

 

Do poslednjeg kvartala godine, vreme bi bilo pogodno za vas da naučite nove veštine ili zadatke koji se odnose na vašu oblast interesovanja. Uspostavićete nove kontakte i vaš društveni krug će se uvećati.

 

 

LJUBAV

Rakovi će u 2018. biti svedoci emocionalnog preokreta u njihovom ljubavnom životu. Odnosi u kojima ste sada začiniće vaš život nabolje i podići na novi nivo. Pratite svoje instinkte i savest kada se bavite spornim pitanjima u svojoj ljubavi.

 

Govorite i dozvolite sebi da iskažete sve u odnosu s partnerom kako biste najzad ostvarili željenu transparentnost. Nestrpljenje i otkrivanje grešaka u ovoj fazi uopše ne bi bilo korisno za vašu ljubavnu vezu.

 

 

Potrudite se da zadržite kontrolu nad svojim postupcima, jer u suprotnom možete povrediti osećanja partnera. Držite i svoje želje pod kontrolom i pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Neki od vaših dugoročnih ljubavnih snova sada će se ostvariti, ali vi se postarajte da želje ipak budu realistične a ne puka utopija. Nekima od vas će biti teško da se odlučite između više partnera. Kraj godine će vam doneti puno hrabrosti i dati vam takav šarm da ćete možda privući i partnera za ceo život.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3