Zimski ljubavni horoskop: Rakovi se vraćaju starim ljubavima, Škorpije čeka emocija za čitav život, veze Bikova na probi, a JEDAN znak čeka sudbinska ljubav

Zimski ljubavni horoskop: Rakovi se vraćaju starim ljubavima, Škorpije čeka emocija za čitav život, veze Bikova na probi, a JEDAN znak čeka sudbinska ljubav

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK
Slobodni Rakovi će procvetati moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjaće strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine doneće istinske ljubavi koje mogu trajati večno. Mnogima od vas krajem januara vraća se i neko iz prošlosti. Dajte još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi.
Zauzetim Rakovima zima donosi želju za decom i proširenjem porodice, te maksimalnu ozbiljnost u vezi, braku, više odgovornosti i posvećivanja.

 

U januaru vas očekuju velike promene, a ljubavni život će dobiti na značaju narednih nekoliko meseci.

 

 

LAV
Zauzetim Lavovima predstojeći period doneće još dublju povezanost sa partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Ne dramatijujte, jer je ovo za Vas vrlo izazovno i stimulišuće. Podržite partnera u uspehu i iznenadiće vas njegova darežljivost. U novoj godini neki od Lavova počinju vezu preko posla sa nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodolije, Jarca ili Ovna.

 

U januaru imate u planu da promenite nešto u svom odnosu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na duže staze.

 

 

DEVICA
Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Kraj decembra i početak zime većini Devica donosi novitete na polju ljubavi, dece i uživanja. Zauzete Device poželeće proširenje porodice i dobiti nove odgovornosti.
Znak kad vlada Jarac, tj. prelazak iz jedne godine u drugu, je znak prošlosti pa će se neke Device krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da traju večno.

U drugom delu zime shvatate da su kuća i vaši dragi izvor emocija i energije, a ne još jedna obaveza.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4