Zimski ljubavni horoskop: Rakovi se vraćaju starim ljubavima, Škorpije čeka emocija za čitav život, veze Bikova na probi, a JEDAN znak čeka sudbinska ljubav

Zimski ljubavni horoskop: Rakovi se vraćaju starim ljubavima, Škorpije čeka emocija za čitav život, veze Bikova na probi, a JEDAN znak čeka sudbinska ljubav

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Zima donesi malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim oktobarskim Vagama donosi pravu ljubav. Novu godinu dočekujete zaljubljeni. Moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vredna svakog maltretiranja. Iznenadiće vas duboke emocije u februaru i velika količina strasti prema Strelcu, Raku ili Devici.

Budite nežni prema voljenoj osobi u januaru jer time pokazujete da ste osoba na koju ona uvek može da računa.

 

 

ŠKORPIJA
Od dolaska hladnih dana Venera vam svojim tranzitom kroz Škorpiju dosi ljubav o kakvoj sanjate – strastvenu i zasnovanu na dubokim osećanjima sa jednom Škorpijom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratiće prošlost u život, a zauzete Škorpije odlučiće se na zajednički život. Ako ih januarsko otrežnjenje ne spusti na zemlju ovoga puta napravili su posao za ceo život.

 

Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan.

 

 

STRELAC
Hladni dani donose Vam novu ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je reč o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strelčeva osetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla tako da ostak zime neće ni osetiti.

 

Strelčevi koji ostanu slobodni imaće novu priliku u januaru da sretnu nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Osoba kola će privući pažnju Strelčeva je neobična i do sada u životu niste imali priliku da upoznaju nikog sličnog njoj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4