Nedeljni horoskop od 19. do 26. novembra: Ovnu dolaze promene, Jarac krši sva pravila, Škorpija u problemu, Bik ulazi u novu vezu…

Nedeljni horoskop od 19. do 26. novembra: Ovnu dolaze promene, Jarac krši sva pravila, Škorpija u problemu, Bik ulazi u novu vezu…

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga (23.9 – 22.10)

Posao: Mars u vašem prvom polju pokazatelj je probema. Nerazumevanje sa okolinom je prvi i osnovni, a preterano ulaganje energije da to ispravite je drugi. 

 

Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite, da vas Mars ne bi uveo u ozbiljne konflikte. Jupiter u polju finasija, koji se oslobađa uticaja Sunca, donosi zaradu.

 


Ljubav:Mars, vladar vašeg polja emocija u vašem znaku, pokazatelj je konfuznih želja i nestabilne realnosti, tim pre što je vaš vladar Venera u znaku svog pad, što u ovakvoj situaciji znači da su sve predstojeće odluke samo uzroci budućih problema.

 


Zdravlje:Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Budite ležerniji.

 

 

 

Škorpija (23.10 – 22.11)

Posao: Jupiter, Venera i Sunce, koje tokom ove nedelje izlazi iz vašeg prvog polja, znak su dinamičnih dešavanja od kojih mnoga neće biti u skladu sa onim što želite.

 

Kako god bilo, u narednom periodu stvari će doći na svoje mesti, istina vrlo polako, ali na krakju će finansije da se poprave. Moguće je da dobijete neka zaostala potraživanja. 

 


Ljubav:Venera, vladar sedmog polja u vašem prvom polju, čini vas neobjektivnim i dramatičnim, čak i u stvarima u kojima to ne bi trebalo da budete. Brojne prilike i šanse samo su privid, nemojte mnogo da očekujete. U natalima sa naglašenim prvim poljem, moguće je da dođe do prekida veze, a ego će biti glavni uzrok.

 

 

 Zdravlje:Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

 

 



Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:Prolazak Merkura kroz vaš znak stvara iluziju brojnih dešavanja, ali ga usporavnje i konjunkcija sa Saturnom čini suštinski neefikasnim.

 

Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite, ali je neophodno da dosledno i temeljno istrajavate u svim poslovnim poduhvatima.

 


Ljubav:Merkur, vladar sedmog polja koji usporava u vašem prvom, u konjunkciji je sa Saturnom, što će najviše reprezentovati vašu nepraktičnu stranu prilikom donošena odluka kao i skučenost u prihvatanju tuđih ideja, odnosno rigidna postupanja partnerstvu, bez obzira ko ih inicira.

 

 

Zdravlje:Moguće su sve bolesti, počev od problema sa žlezdama do proširenih vena. Pošto situacija nije nimalo dramatična, nemojte previše da brinete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4