Veliki godišnji horoskop za 2018: DEVICA – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: DEVICA – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LJUBAV

Device će u 2018. godini imati okruženje pogodno za unapređenje svojih ljubavnih odnosa. Device koje su još same mogle bi da u ovoj godini pronađu romansu i ljubav koju su želeli. Neki erotski i senzualni trenuci su na vidiku. Vaše emocije će biti pod kontrolom većim delom godine a vaša ljubav će biti jača nego ikada.

 

Device bez partnera imaju priliku da se upoznaju s ljubavlju svog života u ovom vremenskom periodu. Nivo privlačnosti će biti izuzetno visok i to bi moglo da vas veže za ceo život. Odnosi koji započnu nakon prvog kvartala imaće veće šanse da kasnije prežive negativne trendove. Pokušajte da napravite dobar balans između romantike, zabave i praktične strane života.

 

Vaš materijalni život biće dvostruko blagosloven, pošto imate šansu da nešto dobijete i od svog partnera tokom godine koja je pred nama. Osećaj sigurnosti će prevladati u vašem ljubavnom životu kao i kod kuće. Porodica će biti izvor snage i podrške ukoliko se vaša ljubavna osećanja pravilno kanališu.

 

 

FINANSIJE

U 2018. godini postojaće značajne promene u finansijskom položaju Devica. Tokom godine, prijatelji i rođaci biće pravi izvor inspiracije za vas da zaradite više novca. Moguće je da vam poslovi sa imovinom donesu dobre plodove u toku godine. Međutim, može doći do neobjašnjivih troškova vezanih za decu i starije članove porodice. Imajte neki plan za nepredviđene situacije da biste prebrodili ovakve situacije. Ne dozvolite da vaše emocije vladaju vašim finansijama.

 

Budite strogi u rukovanju novčanikom kada su u pitanju provod i zabava. Po ovom pitanju nema mnogo sreće u toku godine. Oni koji se bave poslovnim poduhvatima treba da nađu povoljno vreme za akumuliranje finansija. Generalno, monetarni status Devica biće prilično zadovoljavajuć.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3