NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Šta astrolozi predviđaju za novu nedelju od 20. do 27. novembra, saznajte u nastavku.

 

 

OVAN
Hrana
Ovih dana vam posebno prijaju sve đakonije od mesa i mesnih prerađevina. Sve je to u redu, ali nemojte baš u potpunosti zaboraviti i na druge grupe namirnica, naročito na povrće koje u poslednje vreme izbegavate. Takođe – mleko i mlečni proizvodi.

 

Ljubav
Slobodni Ovnovi su se onako slatko zaljubiškali I kao da se ne snalaze u ovoj situaciji. Umesto da primenite vaš klasični “napad”, nekako ste se ušeprtljali, zašećerili, pa samo cvrkućete, trudite se da osobi koja vam se dopada pokažete onu bolju stranu sebe. Vaša simpatija nije ni malo ravnodušna prema vama, samo vas pušta da se “krčkate” I pomalkice vam udara čežnju.

 

Ovnovi u emotivnim vezama I brakovima u ovoj sedmici su prisniji I bliskiji sa voljenom osobom. Iako će I dalje povremeno biti “uboda” ljubomore I sa vaše I sa druge strane, evidentno je da se sklad ipak vraća u vaš odnos. Pošto će voljena osoba u ovoj sedmici biti posebno nežna I romantična, uživajte u pažnji koju ćete dobijati.

 

Posao
Sedmica pred vama može biti izuzetno plodonosna, naročito kada su poslovne saradnje I partnerstva u pitanju. Imate dobre šanse za pokretanje novih dogovora, ali I za učvršćivanje postojećih saradničkih odnosa. Ovnovi koji su nezaposleni bi mogli da se aktiviraju, jer su u periodu kada će umeti na pravi način da se predstave potencijalnom poslodavcu. Naglašeno polje inostranstva doneće onima koji rade sa strancima nešto više nerviranja, ali I solidne rezultate. Dobar period za kurseve I učenje jezika.

 

Novac
Možete vratiti neko veće dugovanje koje vas prilično opterećuje već duže vreme. Nešto više novca u vašem novčaniku tokom ovog perioda.

 

Zdravlje
Ne zanemarujte probleme sa zdravljem, pogotovo ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Idite na kontrolu kod nadležnog lekara. Mlađi – povremeni problemi sa glavom ili sinusima.

 

 

BIK
Hrana
U ovoj ste sedmici dosta aktivni I brzo ćete se “trošiti”, pa je potrebno da svoju ishranu obogatite mesom, najbolje pilećim ili ćurećim. Povrće konzumirajte ili sirovo, kroz salate, ili kuvano na pari. Potrebno vam je više vitamina, zarad boljeg imuniteta.

 

 

Ljubav
Osoba koja vas je privukla budi u vama najdublje strasti i osećate da vas neodoljivo privlači. Ne samo da ste se u fizičkom smislu probudili, već u vama postoji I onaj emotivni zanos I romantika za kojim ste toliko dugo čeznuli. Vaše aspiracije prema nekom mogu biti ostvarene tokom ove sedmice, ali budite svesni da ulazite u odnos koji bi iz temelja mogao promeniti vaše poimanje ljubavi….

 

Bikovi u emotivnim I bračnim vezama definitivno u ovom periodu nisu zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Odjeci konflikata iz prošle nedelje su nekako još uvek tu, tlo se još nije smirilo u potpunosti I između vas dvoje ili povremeno izbijaju varnice ili dolazi do perioda kada ćutite I povlačite se u sebe…

 

Posao
Boravak Venere u znaku Škorpije donosi iscrpljujuće, intenzivne odnose sa poslovnim saradnicima. Ne mora da znači da postoje bilo kakve konfliktne situacije, ali ćete se vi lično često osećati kao da ste pri kraju svojih snaga ili da pak dajete previše a dobijate premalo zauzvrat. Odnos sa kolegama takođe je povremeno napet, iako se I vi I oni oko vas trudite da neke neprijatne situacije prevaziđete. Obaveze na dnevnoj bazi vam odnose dosta vremena I morate non stop biti skoncentrisani da ne napravite grešku.

 

Novac
Naplate nekih zaostalih potraživanja su moguće u ovoj sedmici. Ipak, generalno gledano, nećete biti zadovoljni svojom trenutnom finansijskom situacijom.

 

Zdravlje
Zdravlje – ne baš sjajno. Imunitet vam je prilično oslabljen I potrebno je da obratite više pažnje na sebe. Mogućnost sezonskih virusa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6