Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

Vaga i Blizanci

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni i možete jedno drugom recitovati poeziju da bi izrazili svoja najdublja osećanja. Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nadje ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, obično sa neke žurke, a brak nastupa nepredvidjeno.

Na ulici ste uvek ispod ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, ljubljenje, kao i i odnos, nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

Vaga i Rak

Kada se jednom osetite, vas dvoje možete biti sjajni ljubavnici. Međutim, problem je u tome što nijedan od vas nije spreman da rizikuje, tako da se može desiti da prođe voz dok neko od vas prvi da inicijativu. Vaš medjusobni odnos je promenljiv, jednog dana je savršeno, da ne može biti bolje, dok sutradan može biti pravi užas! Ženi Vagi može u potpunosti odgovarati muškarac Rak. Obrnuto, žena Rak ne može do kraja biti zadovoljna vazdušastom Vagom, koja nije u stanju da joj pruži tako potreban osećaj sigurnosti. Vi, kao izvor i partner, kao lahor se očito milujete, oba ste mekani i emotivni i jednako se bojite da vaša intima ne izađe na pijacu. Zato kod vas dvoje i klimavi brak može dugo da traje.

Sve je u vašoj kući na mestu, i orman i sto, ali krevet može biti problematičan. Kvadratura VE: MO naročito hladi odnose. Ipak se vas dvoje trudite za kompromis služeći tradiciji, javnom glasu i sudbini dece. Oko kuće se jednako starate, vi se ljutite na lakomislenost, a partner na vaše popuštanje. Erotski odnosi nisu vam baš uredni i postoji razlika u tempu. Patite bez potrebe, zamišljate nesreće, ne verujute da i partner dovoljno trpi. Sreća je da ne zahtevate ono čega nema, i što vreme odmiče sve se više posvećujete deci i kući. Nevernost je kod oboje retka, iako su među vama veze dosta hladne.

 

 

Vaga i Lav

Vas dvoje se odlicno slažete, jer oboje volite i umete da uživate, volite luksuz i lepe stvari. Međutim, može vam se desiti da ne obraćate pažnju na mnoge tako obične stvari, pa nećete biti u stanju da te probleme razumno rešite. To može biti i razlog za raskid. U seksu ste idealni partneri. Čisti i jasni odnosi poverenja već pri prvom susretu vam blistaju u očima. Brzo sve otkrijete i poverite.

Strast vam nije na prvom mestu, a ni kasnije ne tražite sve finese erotske igre, iako ste oboje sposobni da doživite ono najviše. U braku vam je glavna pažnja usresređena na mogući glas u javnosti. Ako ste slučajno bez dece lako se može desiti da usvojite neko dete. Javna priznanja, rad u nauci ili umetnosti popunjavaju vam prazninu u duši, a ako toga nema, morate to potražiti kao turisti. U braku ostajete stalno verni i ophodite se međusobno sa neusiljenom pažnjom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4