Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

Vaga i Devica

Oboje imate iste želje, ali bi ih različito sprovodili u delo. Međutim, vaš odnos je kompromis. Ako žena Vaga sretne muškarca Devicu, njen emocionalni život biće na mnogo načina prikraćen. Mnogo bolje će proći muškarac Vaga sa nežnom i ženstvenom Devicom. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neće imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka.

Teško će se kod vas dvoje desiti prerani seksualni odnos. Jer kako da se zagreju lahor (partner) i žal (vi)! Najčešće se ovakve veze ostvaruju iz neke računice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine. Ljubite se kao deca, dublje uživanjene umete da potražite. Veze su značajne samo ako unutrašnje planete imaju dobre aspekte sa SO partnera. Ako je VE i ME u aflikciji vezu od početka prati laž, i neverstvo je normalna posledica.

 

Vaga sa Vagom

Da bi ova vaša veza uspela, jedan od vas dvoje mora skupiti hrabrosti da bi preuzeo inicijativu, inače se može desiti da dugo živite zajedno, a da se ne upoznate. Oboje ste romantični i umete da uživate. Vaša veza može biti uspešna, kako u seksu, tako i u ljubavi. Međutim, ako ste ste sreli imate sreće jer Vaga retko traži Vagu za partnera, zato što joj je uvek potreban neko ko će joj poklanjati maksimalnu ljubav i pažnju. A kad su dve Vage u pitanju, to onda, ipak, ide malo teže.

 

U idealima se slažete, nema bure ni zatišja, držite neku ravnotežu, javnosti sve ne dajete do znanja. Ipak je kod vas nešto monotono, i ako nema razonoda, lagani flert dobro dođe kao osveženje. Poljupci bez snage, seksualni odnos vrlo čist. Milovanja i pažnje svako od vas zahteva više nego što daje, u pravu ste za prigovor ali na prigovore ste oboje osetljivi. U javnosti možete biti zapaženi kao elegantan i galantan par. Ako vam je veza klimava, vi glumite sreću da ne bi postali predmet ogovaranja. Imate veliku ljubav za decu.

Vaga i Škorpija

Vas dvoje ste odlična kombinacija, jer su kod vas spojeni ljubav i erotika. Ono što ovu vezu, koja inače sjajno funkcioniše i u ljubavi i u seksu, može da pokvari jeste partnerova ljubomora. Partner nikad neće prestati da vas sumnjiči, mada vaš odnos će i pored svega biti pun ljubavi, jer se veoma privlačite. Vi znate da bezrazložno kritikujete i brzo ispravljate. Ali to je već kasno za partnera koji je zlopamtilo.

Nesporazum nastaje i zbog vaše površnosti i duboke koncentracije i ćutljivosti partnera. Ali važ nežni stil i lake emocije i strastveni žar partnera, stalno vas međusobno privlači. U mladosti imate dubinske doživljaje, kasnije je sve teže, oboje ste osetljivi na provokacije. Vi olako trošite novac, partner se premalo brine o materijalnim stvarima, a inače je podozriv i lako posumnja.

 

Vaga i Strelac

Ponovo je reč o jednoj veoma interesantnoj kombinaciji, tako da se u astrološkim krugovima ova veza preporučuje sa velikim simpatijama. Uostalom, važi pravilo da većina astrologa ovu kombinaciju svrstava na top-listu. Naravno, tu listu sačinjavaju najuspešniji poslovni i saradnički odnosi, kao i najlepše prijateljske ili emotivne veze.

Pravilo je da kod Vas postoji uzajamno privlačenje već prilikom prvog susreta i da jedno drugom veoma brzo upućujete izuzetne komplimente. Uostalom, oboje ste veoma otvoreni u izražavanju svojih afiniteta, simpatija i emocija.

 

 

Vaga i Jarac

Vaša veza je kao vino, sve je bolja što vreme više prolazi, jer je pomalo krutom partneru, potrebno vremena da se opusti pored vas koji ste puni erotike i promenljivosti. Problem je u tome što se partner teško raskravljuje, tako da nije u stanju da svu svoju ljubav pokaže vama. Iako se u seksu možete dobro slagati, partner će imati problema da zadovolji vaše prohteve. Lahor (vi) na kamen (partner)! Taman da ga ohladi.

Među vama je malo ekscentrična veza, moguće seksualno promašena, nema uzbuđenja, a kamoli vesele igre u krevetu. Vi ste osetljivi, dok partner ima kameno srce, vi lakoumno trošite, dok partner s naporom skuplja. Vi lako započinjete poznanstvo, a partner jedva čeka da ga neko izazove. Tako nastaje ova vaša čudna veza. Rešenje je dobro ako se partner bavi nekim materijalima i drži čvrsto blagajnu, a vi se angažujete na prodavanju. Veselje i tuga idu nekako zajedno, i nijedan od vas nije odlučan da razbije gotovu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4