DNEVNI HOROSKOP za 13. decembar: Bik uživa u ljubavnoj igri, Rak u komplikacijama, Vodoliju će neko jako obradovati…

DNEVNI HOROSKOP za 13. decembar: Bik uživa u ljubavnoj igri, Rak u komplikacijama, Vodoliju će neko jako obradovati…

12. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Sreda je, odmah na početku da kažemo da Merkur danas pravi konjunkciju sa Suncem. Mesec ulazi u Škorpion, što nije baš po volji samom Mesecu. Mars sa svojom dobrom zdravom i jakom energijom  uživa u Škorpionu, dok Mesecu ovaj znak baš i ne „leži“.

Ipak, današnji dan proteći će u poslovnim pregovorima u kojima možete biti izuzetno uspešni, jer vas retrogradnost Merkura podseća na ranije greške i propuste i sada ste dalčeko oprezniji. Analizirajte svoje ranije postupke uvek, neka vam to bude navika, jer iz sopstvenih grešaka možete mnogo toga da naučite, a svakako i posmatrajući druge oko sebe.

Očekujte vesti. Komunikacija je danas intenzivna. Um radi punom parom, otkrivaju se i neke istine i laži.
Svako dobro vam želimo.

 

ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve probleme.

 

LJUBAV
Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovaj vikend.

 

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

 

bik
POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.

 

LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!

 

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

 

blizanci

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.

 

LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3