PRIVUCITE NOVAC I BOGATSTVO U VAŠ ŽIVOT: Ako uradite OVIH 5 stvari uvijek ćete IMATI PARA!

PRIVUCITE NOVAC I BOGATSTVO U VAŠ ŽIVOT: Ako uradite OVIH 5 stvari uvijek ćete IMATI PARA!

18. prosinca 2017. 0 By Admin 1

3. Ako pronađete novčić, pokupite ga

Da bi privukli bogatstvo u život, vaša podsvijest mora biti otvorena za ideju da bogatstvo teče prema vama. Morate biti otvoreni i prihvatiti novac koji dolazi iz bilo kojeg izvora. Ovo uključuje i novčiće na ulici. Ako prođete novčić na ulici i vaša uobičajena reakcija je da ga jednostavno ignorirate jer saginjanje da pokupite novčić je kao sramota i nije vrijedno truda, govorite svojoj podsvijesti da niste voljni unijeti trud za novac. Ovaj iznos novca ne čini nikakvu razliku. Podsvijest ne razlikuje jedan novčić i milijun dolara. Samo zna kako će osjećate.

 

Naravno, ovo se manifestira i na mnoge druge načine. Kad god ne prihvatite dar pristojno, kad god ne naplatite za posao koji ste napravili, ili naplatite mnogo manje nego što bi trebali jer se osjećate krivim i kad god prodate proizvod manje od onoga koliko je vrijedan jer ne želite naplatiti previše, stvarate istu emociju (ovo se naravno ne odnosi na usluge prijateljima, rodbini i potrebitim osobama kojima želite izaći u susret). Dakle, počnite se otvarati prema novcu, u bilo kojem obliku i počnite prihvaćati njegov potok u vaš život, čak i ako je samo novčić na ulici.

 

Kako koristiti ovaj princip danas:

Jednostavno danas pođite u šetnju i tražite novac. Sigurno ćete naći barem novčić negdje. Pokupite ga i zahvalite svemiru za donošenje novca u vaš život. Dopustite podsvijesti da zna da ste otvoreni i spremni prihvatiti novac iz bilo kojeg izvora.

 

Također primijenite ovaj princip u vašem radu. Ako ste naplaćivali manje za svoje usluge, povisite svoje cijene. Ako ne zarađujete koliko mislite da biste trebali, zatražite povišicu. I svaki put kad vam netko nešto da, pristojno prihvatite i zahvalite se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3