Astrološka prognoza za januar 2018. godine: Stiže mesec velikih ljubavnih iskušenja!

Astrološka prognoza za januar 2018. godine: Stiže mesec velikih ljubavnih iskušenja!

28. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Mesečna astronumerološka prognoza – evo šta nam bioritam predviđa za januar 2018!

 

 

Januar je na neki način mesec iskušenja. Ušli smo u 2018. godinu, koja na globalu nosi broj 2, te u vladavinu Meseca. Januar na globalu nosi broj 3, i ovim brojem vlada planeta Jupiter. Njegovo obeležje se sastoji iz krsta, koji predstavlja materiju, i polukruga koji predstavlja um i dušu. Um i duša treba da razvijaju svest i da se šire, ali i da dolaze iz zemaljskogokruženja.

 

Jupiter svojim uticajem menja ustaljena mišljenja i gleda iza horizonta. Ispunjava unutrašnjim poverenjem. On je put ka dobru, te donosi nadu da će sve ipak krenuti ka dobru i da postoje rešenja.

 

Izbegnite iskušenja, odbacite osećaj vezanosti i ograničavanja protiv vaše volje. Ako i osetite gubitak nezavisnosti i dopustite tuđu kontrolu nad vama, znajte da će vas Jupiter pokrenuti i otvoriti aspekte za nešto bolje. Odbacite strahove od budućnosti i nedostatak vere u sebe.

 

Sve ono što se bude dešavalo tokom 2018. godine imaće veze sa onim što budemo mi sami uradili sa sobom. Jer, ova 2018. je godina sudbe na globalu, te donosi ono što smo zaslužili. Teško je promeniti sebe, svoje misli i želje. Ali ako to postignemo, zračićemo pozitivnom energijom, koja će da nam omogući uspeh i konstruktivna rešenja.

 

Kakav vam je bioritam u januaru?

Bioritam se odnosi na naše delovanje iz dana u dan, iz sata u sat. Dobija se sabiranjem dana i meseca rođenja.

 

Na primer, neko je rođen 24. 11.

2 + 4 + 1 + 1 = 8 (broj bioritma)

 

 

BIORITAM 1 – očekujte tokom januara više napora, posla i obaveza. Pri tome vodite o sebi više računa. Uzimajte više voća, vitamina, te se zaštitite od promenljivih vremenskih promena. Nekima od vas će doći novi posao.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3