NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

27. siječnja 2018. 0 By Admin 1

PACOV

Ove nedelje držite se svog plana. To je vrlo važno, jer ćete imati razna ometanja ljudi oko vas. Veoma pozitivna i ohrabrujuća energija pojačaće vaše napore na poslu ili u biznisu. Ukoliko studirate, ovo je veoma pozitivan period za razna istraživanja. Kraj nedelje i vikend pojačavaju šanse da se relaksirate i budete romantični.

BIVO

Uskoro očekujte fantastičnu priliku u karijeri. Bilo bi mudro da ozbiljno razmislite o svemu tome, čak i ako ste veoma zauzeti. Snažna energija donosi vetrove promena, te se dobro pripremite za većinu njih. Nakon sredine nedelje, pažljivo rukujte nekim osetljivim ličnim problemom. Dobro razmislite pre nego što izazovete ideju nekog vama bliskog.

TIGAR

Ove nedelje sve što ćete imati jeste vaš um i energija, a problemi na poslu i kod kuće zahtevaće brze odgovore i reakciju. Srećom, nema ništa sa čim vi niste u stanju da se nosite. Ovo je sjajna prilika za singl predstavnike vašeg znaka da prošire svoj krug prijatelja i poznanika, i daju sebi šansu da upoznaju nekog posebnog. Nemojte uzalud trošiti vreme tokom vikenda nego izađite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4