FANTASTIČAN PERIOD KOJI DUGO ČEKAMO: Evo šta treba da uradite dok traje kvadrat Sunca i Jupitera (do 15. februara 2018.)

FANTASTIČAN PERIOD KOJI DUGO ČEKAMO: Evo šta treba da uradite dok traje kvadrat Sunca i Jupitera (do 15. februara 2018.)

6. veljače 2018. 0 By Admin 1

Kvadrat Sunca i Jupitera predstavlja trnovit put u ostvarenju sreće i uspeha na određenom životnom području, ali taj put svakako vodi do zvezda!

Od 5. do 15. februara 2018. godine biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupitera. Reč je o dve planete koje su srećnog uticaja, ali koje se sada nalaze u napetom aspektu.

 

Radi lakšeg razumevanja aspekta kvadrata, važno je istaći da obe planete predstavljaju sreću i vitalnost, Sunce predstavlja našu ličnost, naš identitet, naše najuzvišenije ideale, životna područja na kojima želimo da zablistamo, dok Jupiter predstavlja proces našeg razvoja kroz učenje i usavršavanje. Jupiter je razvojni put ka dosezanju ideala ka kojima stremimo.

 

Na primer, Sunce je naša intimna spoznaja Boga, dok je Jupiter religija ili filozofija koja nam pomaže u jačanju naše veze sa Bogom. Pored toga, i Jupiter i Sunce bude osećanje zadovoljstva i ispunjenosti, kao i uspeh, slavu, čast, visok položaj… Kako se iz svega ovog vidi, zbog svog izrazito srećnog uticaja, kvadrat Sunca i Jupitera ne donosi nikakve probleme.

 

Kvadrat Sunca i Jupitera predstavlja trnovit put u ostvarenju sreće i uspeha na određenom životnom području, ali taj put svakako vodi do zvezda. Sunce je zvezda, pa šta drugo i očekivati. Ovo je aspekt koji predstavlja nedovoljno iskorištene mogućnosti i prilike, mada nikad nije kasno iskoristi ih do kraja.

 

To mogu biti započeti veliki poslovni i finansijski poduhvati, koji su na neko vreme stavljeni ad acta, zatim i nedovršene studije, mnogo prepreka koje se tiču života i delovanja u inostranstvu, a koje mogu dovesti do odustajanja. Takođe, i manja otežanja i odlaganja u procesu borbe za pravdu, kao i zastoj na putu duhovnog razvoja koji može potrajati dugo.

 

Pored navedenog, kvadrat Sunca i Jupitera slika je osobe koja daje obećanja koja ne može potom ispuniti, kao i neumerenog hedoniste, kockara, hazardera, dok u političkom ili religijskom smislu ovo je slika osobe koja ne podnosi lažne autoritete.

 

Pogledajmo sada kako konkretno deluje ovaj aspekt kvadrata Sunca u Vodoliji i Jupitera u Škorpiji u periodu od 5. do 15. februara 2018. godine:

 

Aktualni kvadrat pozitivno je podržan Marsom u Strelcu. Planeta Mars je pokretač i inovator, dok je Strelac znak u kom se Jupiter nalazi u svome sedištu, a Sunce tu ima triplicitet. Nove ideje i poduhvati u vezi sa poslom, zaradom, edukacijom, kao i poljem pravde, sada vrlo su izraženi i, naravno, ne završava se sve samo na ideji i priči.

 

Rizična očekivanja

Ukoliko do sada već niste, sada će se mnogi od vas odlučiti na konkretne akcije, što se tiče realizacije spomenutog. Faktor rizika je impozantan. Polet, entuzijazam i brzina su na vrhuncu. Sve je to pozitivno, ali u periodu od ovih desetak dana, stvari neće ići baš lako. Biće potrebno strpljenja, taktičnosti i upornost. Nemojte u pasti u zamku očekivanja, jer bi vas očekivanja mogla odvesti u frustracije i gubitak volje. Želite i delujte!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3