FANTASTIČAN PERIOD KOJI DUGO ČEKAMO: Evo šta treba da uradite dok traje kvadrat Sunca i Jupitera (do 15. februara 2018.)

FANTASTIČAN PERIOD KOJI DUGO ČEKAMO: Evo šta treba da uradite dok traje kvadrat Sunca i Jupitera (do 15. februara 2018.)

6. veljače 2018. 0 By Admin 1

Ne ograničavajte se smišljanjem scenarija u glavi i rokovima. Verujte u uspeh. Ako krene onako kako niste očekivali, duboko udahnite, izbrojte do 10, i nastavite gde ste stali. Ako, zbog određenih okolnosti, koje ne zavise od vas, dođe do odlaganja i kašnjenja, preusmerite svoje misli i aktivnost na ono što u tom trenutku možete.

 

I uvek imajte na umu – sve se u životu dešava za naše veće dobro! Ako budete uporni, ako stavite čvrst i jasan fokus, i uživate u tome na čemu radite, na kraju uspeh neće izostati. Ako razmišljate o započinjanju novog poslovnog poduhvata, iz očiglednih razloga, odložite ga za period od 21. februara, pa na dalje.

 

U slučaju da se borite za ostvarenje pravde, teškoće su u ovom periodu itekako moguće. Odlaganja i kašnjenja, zbog neorganizovanosti pravosudnog sistema.

 

Ma koliko je pravda na vašoj strani, možete biti poprilično iznervirani neažurnošću svog advokata ili nedostatkom podrške od strane sudije i porote. Ipak, doživite ih kao poslednje iskušenje.

 

Ako uložite adekvatan trud, ako date sve od sebe, do poboljšanja će doći već u prvoj polovini marta, a ako je u pitanju baš teži slučaj, koji se vuče već dugo vremena, do pozitivnog raspleta u vašu korist, doći će u periodu od sredine leta do najkasnije kraja godine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3