DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Škorpija krije osećaje, Ovan traži utehu, Blizancima stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Škorpija krije osećaje, Ovan traži utehu, Blizancima stižu promene…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

S današnjim petkom stiže nam poplava emocija, romanse, strasti ali i neprijatne ljubomore. Ipak, ne mora da znači pod obavezno da će biti neprijatnih trenutaka danas, sve zavisi koliko ćete biti spretni u komunikaciji i kontrolisati svoju ili partnerovu navalu iskrenosti i erupciju osećanja. Mogući nesporazumi sa nekim od rodbine, a u vezi sa nasledstvom čija priča već duže vreme traje i ne nazire joj se kraj. Pripazite se teških reči i uvreda, pošto možete da isrovocirate nekog ko je na višem položaju od vas i izazovete ga da vam zagorča život.
Svako dobro vam želimo.

 

 

ovan

POSAO
Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.

 

LJUBAV
Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

bik
POSAO
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist.

 

LJUBAV
Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.

 

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4