RAK- dom je tamo GDJE JE SRCE, BIK- pratiću svoje ŽELJE, RIBE- mi stvaramo ČUDA! Evo šta SVAKI znak Zodijaka čini ISTINSKI SREĆNIM

RAK- dom je tamo GDJE JE SRCE, BIK- pratiću svoje ŽELJE, RIBE- mi stvaramo ČUDA! Evo šta SVAKI znak Zodijaka čini ISTINSKI SREĆNIM

14. veljače 2018. 0 By Admin 1

Rak: Dom je tamo gdje je srce

Rak bez sigurne i udobne ljuske, gdje on može biti ono što jest, ne može biti sretan. Dom koji zove svojim vlastitim; mjesto gdje se njegove emocije mogu slobodno razmjenjivati s ljudima koji ga okružuju (neposredna obitelj, supružnik ili djeca), koji ga razumiju, omogućit će mu da bude ono što on jest.

To je njegov temelj: Sretan dom. Stvori svoje svetište. Ti si najemocionalniji od svih znakova, jer tobom vlada Mjesec, koji kontrolira more i ocean. Odnos s majkom/ocem i pronalaženje mira je karmički zadatak koji treba odraditi.

Ako postoje stvari koje treba izreći, sada je vrijeme da ih kažeš.

 

 

Lav: Izrazi se hrabro

Lav bez ponosa, možda neće biti sretan. Ponos ima svrhu. Lavom vlada Sunce i on uvijek mora biti okružen svojom publikom, mora biti središte pažnje.

Sunce je svjetlo koje jarko svijetli kroz naše srce i mi svi, a Lavovi posebno moraju otkriti što je to što vole kroz kreativno samoizražavanje. To se obično vrti oko prevladavanja nekog straha.

Riješi se svojih nesigurnosti. Čini ono što voliš i čini to s milošću i strašću. Ti si zvijezda.. vrijeme je da sjajiš.

 

 

Djevica: Prvo voli sebe

Djevica bez dobre rutine, fizički i emocionalno, možda neće biti sretna. To nije zato što joj nedostaje disciplina ili je lijena – upravo suprotno. To je zbog toga što najprije misli na druge. Djevice su po prirodi osobe koje daju i koje podučavaju; one su Majka Tereza i Gandhi našeg svijeta.

Odustajanjem od svog života zbog drugih, često zaborave ono što moraju učiniti za sebe. Djevicom vlada također Merkur. Imaš prirodno organiziran um, u svojoj glavi čuvaš dugi popis stvari koje treba obaviti i sve je savršeno organizirano.

Nauči prvo voljeti sebe. Usredotoči se na sebe, a drugi će te pratiti i više će te cijeniti. Tvoja obitelj će shvatiti da moraš vježbati 20 minuta prije početka doručka, a posuđe će čekati.

Osjećat ćeš se puno bolje nakon što ustališ rutinu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4