RAK- dom je tamo GDJE JE SRCE, BIK- pratiću svoje ŽELJE, RIBE- mi stvaramo ČUDA! Evo šta SVAKI znak Zodijaka čini ISTINSKI SREĆNIM

RAK- dom je tamo GDJE JE SRCE, BIK- pratiću svoje ŽELJE, RIBE- mi stvaramo ČUDA! Evo šta SVAKI znak Zodijaka čini ISTINSKI SREĆNIM

14. veljače 2018. 0 By Admin 1

Jarac: Drži cilj u umu

Jarac bez velikog cilja, možda neće biti sretan. Jarac se penje visoko i uporno, sve dok ne stigne do vrha planine. Jaracem vlada naš čuvar vremena – Saturn.

Dok se uspinje prema vrhu, mi ostali se pitamo: “Kako to radi?” Vjeruje – to je njegova tajna. On je usredotočen na cilj, on će preživjeti i doći će do njega jednoga dana, bez obzira na to koliko je pritiska trebao podnijeti i kolike je prepreke trebao savladati. Čvrsti rad i ustrajnost uvijek daju rezultat.

Jedan savjet za tebe: Nemoj život shvaćati tako ozbiljno i nauči pjevati dok se penješ do svog cilja.

 

 

Vodenjak: Ostani povezan

Vodenjak u izolaciji, možda neće biti sretan. Možeš sjediti ispred svog računala i povezivati se s tisućama ljudi. Ali tebi je potrebna osobna veza u ovom životu, van interneta.

Prijatelji i obitelj važni su Vodenjaku.  Čak i ako to ne pokazuje. Vrlo brzo se povezuje s mnogima, ali jako lako prekida odnose. Odlično se snalazi u novom okruženju.

To je njegov način života; on zna samo za sadašnji trenutak. Vladar mu je planet Uran. Njegov um radi punom parom i vidi stvari vrlo različito od većine. Iznenadne promjene se događaju u trenutku, a način na koji ih vi rješavate čini svu razliku.

Znaj da ćeš uvijek biti u redu, s jakim, trajnim vezama, koje će te uvijek iznova energizirati.

 

 

Riba: Znaj da znaš

Ribe koje ne vjeruju u svoju intuiciju i izgledaju kao da su izgubljene u moru, možda neće biti sretne. Ti si ona osoba koja vidi bolje od drugih, a vjerojatno znaš sljedeće riječi koje ću napisati prije no što ih ispišem. Neptun, tvoj vladajući planet drži te prirodno povezanim s Eterom.

U vremenu u kojem koristiš droge, alkohol ili druge opijate, ti bježiš od istine. Ti si ovdje kako bi pomogao drugima i vodio ih svojim unutarnjim znanjem.

Nemoj skliznuti u tamne dubine morskih struja. Duboko udahni i diži se kroz površinu i neka svatko vidi kakvo si čudo.  Tvoja intuicija će te uvijek voditi. Što si više povezaniji s Izvorom i duhovniji, to ćeš biti sretniji.

Stranice: 1 2 3 4