Ništa Više Neće Biti Isto: Stiže nam CRNI MJESEC poslije 20 GODINA i sa sobom nosi PROMJENE

Ništa Više Neće Biti Isto: Stiže nam CRNI MJESEC poslije 20 GODINA i sa sobom nosi PROMJENE

19. veljače 2018. 0 By Admin 1

Pomračenje je slomilo mnoga srca i ostavilo nas u suzama i bez izlaza. Za to služi februar tokom koga ćemo biti obasuti nježnostima i podrškom univerzuma. Iako nam se činilo da je nešto gotovo, ono je zapravo samo bilo stavljeno na “pauza”.

 

Naš život se odvija u poglavljima od kojih su neka zadužena za temelje i snove, druga za kulminaciju priče, a onda i neka u kojima nam sve izgleda izgubljeno.

 

Tokom ovih mračnih nedjelja u februaru sve će se promijeniti, čak iako se čini da sve ostaje isto. Februar je naš prostor između sretnih momenata, onih kada se suočavamo sa sobom, našim snovima i bolom. Vrijeme je da prestanemo da vjerujemo u naše laži i ograničenja i umjesto toga da raskrstimo sami sa sobom i onim kakvi smo jednom za sva vremena. Možemo da budemo isti ili bolji.

 

Razvoj je težak proces i dešava se samo onda kada smo suočeni sa sopstvenim strahovima i kada mislimo da smo prošli najgore. Vrijeme je da budemo tihi i obazrivi i vrijeme je za razgovor sa voljenima, ali i sa osobom koju vidimo u ogledalu.

 

 

Stranice: 1 2