USKORO STIŽE MAGIJA PUNOG MJESECA: Odaberi sliku koja te PRIVLAČI i primi VAŽNU PORUKU

USKORO STIŽE MAGIJA PUNOG MJESECA: Odaberi sliku koja te PRIVLAČI i primi VAŽNU PORUKU

23. veljače 2018. 0 By Admin 1

5. Nemirni i istraživački raspoloženi

Vi karakterizirate sebe kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog promatrača. I iako možete biti prijateljski raspoloženi i biti uključeni u konverzaciju, najviše volite biti sa svojim voljenima ili jednostavno provesti kvalitetno vrijeme u samoći. U vašem umu uvijek je velik protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa.

 

Vaš glavni izazov je više vjerovati u vašu intuiciju – glas vašeg srca koji čujete u svom umu) i pripremiti svoj um da živi u pozitivnom skladu, jer što više to činite, brže ćete eliminirati prepreke i ideje koje vas sprječavaju da postignete istinsku sreću u svom životu i postanete iskrena, ispunjena i zadovoljna osoba.

 

Zapamtite da ako dopustite srcu da bude vaš kompas, vaš um – vaša mapa, a duša – vaš vodič, nikada nećete biti izgubljeni.

 

 

6. Skladni i ugodni

Vi karakterizirate sebe kao strpljivu osobu koja jako cijeni smirenost (u nekim slučajevima draže vam je zadržati mir nego biti u pravu) i koja uživa u jednostavnim užicima života: ostati kod kuće i gledati film, uživati u tišini parka s obitelji ili prijateljima, otići u mali, obližnji restoran. Vi ste vrlo aktivna i talentirana osoba, ali želite pobjeći od gužve, uznemirenja i užurbanog tempa.

 

Proveli ste puno vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov. Koliko puta ste si upropastili dobar dan razmišljajući o stvarima koje se nikada nisu dogodile?

 

Ako nastavite razmišljati o budućnosti time ćete smanjiti svoju sreću, učinkovitost i energiju, a povezivanje s vašom sadašnjošću pomoći će vam da budete gospodar vašeg života.

 

Stranice: 1 2