Zašto LJUBAV Škorpije i Bika uvek završi BOLNO, i zašto su dve Ribe SAVRŠEN PAR…

Zašto LJUBAV Škorpije i Bika uvek završi BOLNO, i zašto su dve Ribe SAVRŠEN PAR…

19. travnja 2018. 0 By Admin 1

Škorpion i Strijelac – Ova dva znaka se uvijek bore jedno za drugo. Imaju vrlo snažne osobnosti i ponekad to može biti problem, ali na kraju, ljubav sve pobjeđuje, zar ne? S takvim sustavom podrške koji ovaj par ima, sigurno pobjeđuje.

 

 

Vodenjak i Strijelac – Ova dva znaka su vrlo istraživački nastrojeni i jako dobro funkcioniraju zajedno. Oni su u mogućnosti da zajedno s lakoćom istražuju stvari zajedno. Znatiželja ih veže na načine na koje možda ne možete sasvim razumjeti.

 

 

Blizanci i Blizanci – Blizanci obožavaju razgovarati, a tko je bolji za razgovor od osobe koja voli razgovarati. Blizanci se međusobno razumiju na dubokoj razini. Oni prilično dobro funkcioniraju.

 

 

Škorpion i Vodenjak – Ovaj odnos može ponekad biti opterećujući, ali postoji veza. Ponekad će se jedan istresti na drugog i to uzrokuje sukob, ali u cjelini su dobar par.

 

 

Lav i Djevica – Ova dva znaka mogu biti jedan od najsretnijih parova ako mogu komunicirati jedan s drugim kao što bi trebali. Cijene jedan drugog i prilično su dobar par.

 

 

Vaga i Vodenjak – Veza između njih dvoje je vrlo stvarna. Privučeni su jedan drugim čak i kada ne bi smjeli biti. Oni su također i sjajni prijatelji

 

 

Vaga i Strijelac – Ovaj par je malo previše društven, ali funkcioniraju. Oni su pozitivna prisutnost kada su zajedno i imaju tendenciju isprobati puno novih stvari. Naime, mentalna veza uopće nije jaka.

 

 

Lav i Jarac – Ovaj par je onaj koji većina ljudi smatra neobičnim, ali može funkcionirati. Oni vrlo poštuju jedan drugog i mislim da je to ono što im najviše pomaže. Međutim, Jarac može biti malo iritantan za Lava, ali sveukupno dobro funkcioniraju.

 

 

Vaga i Vaga – Vage se mogu međusobno uskladiti u odnosima. Njima je lakše funkcionirati s osobama rođenima u istom znaku. Ali, naravno, ponekad nije sve baš jednostavno.

 

 

Jarac i Ribe – Najbolji prijatelji postanu ljubavnici, to je obično način na koji započinju vezu. Iako je to vrlo ispunjavajući odnos, on ima svoje probleme. Oni znaju da su sigurni zajedno i to je ono što je ipak najvažnije.

 

 

Djevica i Ribe – Ova dva znaka su vrlo prizemljeni i gledaju prema budućnosti. Oni su orijentirani na ciljeve i zapravo nemaju puno zabave. Za neke, to je idealno, dok drugi to ne mogu podnijeti.

 

 

Blizanci i Lav – Ovo dvoje se toliko zabavljaju da je to nestvarno, ali oni zapravo ne rade ništa drugo. Obično, nakon nekog vremena, završavaju tako što se razdvoje, ali ne i na loš način. Oni samo odlučuju da su završili s tim poglavljem i kreću dalje.

 

 

Djevica i Vodenjak – Ova dva znaka su prilično različita, ali iz nekog razloga, to funkcionira. Vodenjak donosi dosta zabave u vezu, dok Djevica uči uživati ​​u njoj.

 

 

Bik i Bik – Budući da Bikovi vole lojalnost i pouzdanost, oni dobro funkcioniraju u ovoj kombinaciji. Oni znaju kako se brinuti jedan za drugoga i znaju kako izgraditi dobar zajednički život. To je kao da su vam noge na čvrstom terenu.

 

 

Ovan i Ovan – Ovan s drugim Ovnom dobro funkcionira jer imaju čvrste temelje i orijentirani su na cilj. Oni znaju kamo idu kroz život i kako će to utjecati na drugu osobu u vezi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4