Zašto LJUBAV Škorpije i Bika uvek završi BOLNO, i zašto su dve Ribe SAVRŠEN PAR…

Zašto LJUBAV Škorpije i Bika uvek završi BOLNO, i zašto su dve Ribe SAVRŠEN PAR…

19. travnja 2018. 0 By Admin 1

Lav i Vodenjak– Ova dva znaka donose puno uzbuđenja u spavaću sobu, ali nemaju toliko toga zajedničkog. Međutim, oni nisu tako različiti da se ne mogu podnijeti. Jednostavno se slažu da se ne slažu.

 

 

Djevica i Strijelac – Ova dva znaka  su jaki i slabi u isto vrijeme. Oni se međusobno nadopunjuju u određenoj mjeri, a zatim pucaju daleko u suprotnom smjeru. To je pogodak ili promašaj s njima dvoje.

 

 

Ovan i Lav – Ova dva znaka su sjajni prijatelji, tako da će i ljubavni odnosi funkcionirati dobro. Oni su ipak malo ljubomorni kada je riječ o tome kako provode svoje slobodno vrijeme. Ako nisu zajedno, brinu o onom drugom.

 

 

Djevica i Škorpion – Ovo nije najbolje, ali može funkcionirati. Oni pokušavaju podržavati jedan drugog i to je barem nešto. Ali kako kažu, briga za nekoga nije dovoljna da bi stvari funkcionirale.

 

 

Rak i Rak – Ova dva znaka su tako povezana da to može biti zastrašujuće. Oni se dobro slažu i prolaze kroz sve probleme s lakoćom.

 

 

Ovan i Vaga – Ova dva znaka mogu biti jedan drugome povremeno izvor frustracije. Oni imaju tendenciju da se dosta svađaju i nisu baš najbolji par. Dok to može funkcionirati u nekim slučajevima, mislim da bi bilo bolje uopće ni ne pokušavati.

 

 

Rak i Djevica – Ovaj par može biti prilično stabilan ako nauče zajedno prodrijeti kroz patnju onog drugog. Oni izbjegavaju sukobe, iako ponekad to jednostavno ne funkcionira. Komunikacija je ključ za sve odnose.

 

 

Djevica i Vaga – Ovo dvoje mogu biti sretni zajedno, ali mogu biti i najgora noćna mora jedan drugom. Često pomažu jedan drugom na najbolji način, ali kad se međusobno naljute, to je kao da se sav pakao sroči na zemlju. Dobivate dobro s lošim.

 

 

Bik i Vaga – Ova dva znaka su vrlo ljubomorna i općenito im to ne pomaže. Jednom kad prevladaju te stvari, dobro se snalaze.

 

 

Lav i Ribe – Lav donosi stabilnost ovom odnosu, ali nisu uvijek baš najbolja kombinacija. To je zato što su Ribe vrlo potrebiti pojedinci. Ako Lav nema dovoljno vremena za potrebitog partnera, nikad neće biti sretni.

 

 

Rak i Lav – Ovo je odnos koji ima minimalne probleme. Stvari prilično dobro funkcioniraju, samo Lav ponekad može biti malo frustriran.

 

 

Najgori parovi zodijaka

Bik i Blizanci – Ova dva znaka se dosta svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog Bika i stoga se sukobljavaju jedan s drugim. Naravno, može funkcionirati, ali obično završava kao toksičan odnos.

 

 

Rak i Vodenjak – Njima je teško uspostaviti povjerenje u odnosu i zato to rijetko funkcionira. I jedan i drugi na kraju budu ljuti i ozlijeđeni. Nitko to ne želi.

 

 

Lav i Lav – Oni se baš ne slažu seksualno, ali povjerenje im je na dobroj razini. Iako ne govorim da je seks sve, ako ne funkcionira možete završiti s puno frustracija. Naravno, možete proći kroz to, ali Lav nije sklon to učiniti.

 

 

Škorpion i Škorpion – To je odnos koji može funkcioniratii, ali obično ne funkcionira. Škorpioni iz nekog razloga izvlače najgore jedno iz drugog. Malo su previše emocionalni, također.

 

 

Blizanci i Škorpion – Ovo je vjerojatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno živciraju i uopće ne razumiju jedno drugo. Molim vas, nemojte to činiti sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4