Lavovi će DOTAĆI DNO zbog OVE STVARI, a Blizancima se sprema SJAJNA STVAR… Retrogradni PLUTON donosi VELIKE PROMENE

Lavovi će DOTAĆI DNO zbog OVE STVARI, a Blizancima se sprema SJAJNA STVAR… Retrogradni PLUTON donosi VELIKE PROMENE

25. travnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Pluton postaje retrogradan u vašoj 10. kući, kući karijere i slave, što vam donosi velike promene na planu posla. Desiće vam se ono zbog čega najviše strepite u karijeri, ali uz dobru pripremu od toga možete da napravite srećan zaokret. Budite spremni na haotičan perod u poslu!

 

 

BIK

Bikovima Pluton postaje retrogradan u devetoj kući, kući viših duhovnih vrednosti. Ovo je vreme za rast i izlazak iz zone komfora. Sve što vas je žuljalo sada ćete moći da izbacite iz svog života, ako imate hrabrosti da napravite taj korak.

 

 

BLIZANCI

Blizancima Pluton postaje retrogradan u osmoj kući, kući smrti i ponovnog rađanja. Ova kuća vlada i seksom. To znači mnogo novih početaka – moguće je da ćete krenuti sa novim poslom, novom vezom ili ćete ostvariti novo i neočekivano prijateljstvo. Zapravo, velike su šanse da ćete baš u ovom periodu upoznati onu pravu osobu.

 

 

RAK

Pluton Rakovima postaje retrogradan u sedmoj kući, kući partnerstava, što znači da i njima sleduju nova povezivanja na romantičnom ili profesionalnom planu. Međutim, ti novi ljudi u vaš život će ući sa namerom da vas emotivno izmanipulišu. Budite vrlo oprezni u narednom periodu da ne biste bili izigrani.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3