Lavovi će DOTAĆI DNO zbog OVE STVARI, a Blizancima se sprema SJAJNA STVAR… Retrogradni PLUTON donosi VELIKE PROMENE

Lavovi će DOTAĆI DNO zbog OVE STVARI, a Blizancima se sprema SJAJNA STVAR… Retrogradni PLUTON donosi VELIKE PROMENE

25. travnja 2018. 0 By Admin 1

LAV

Lavovima Pluton postaje retrogradan u šestoj kući zdravlja, svakodnevice i obaveza. Kako je Pluton planeta opsesija, strahova i podsvesnog, verovatno će vam se desiti da dotaknete samo dno u nekom poroku koga nikako da se otarasite. A nakon tog dna sledi ponovno rađanje i vaš novi život bez tog poroka koji vas je mučio.

 

 

DEVICA

Devicama će Pluton biti retrogradan u petoj kući, kući dece, romanse i kreativnosti. Ako imate decu, ovo će biti posebno naporan period i nećete se dobro slagati. I sve ostale veze sa ljudima biće lošije. Okolina će vas kriviti za sve loše što im se dešava. Držite se, i to će proći.

 

 

VAGA

Vagama je Pluton retrogradan u kući doma i porodice. U narednom periodu, Vage će se mnogo vraćati na traume iz detinjstva i mladosti. Ovo je pravo vreme da krenete na psihološku terapiju ili otvoreno porazgovarate sa nekim jer ćete proći kroz period intenzivnog tugovanja.

 

 

 

ŠKORPIJA

Škorpijama Pluton postaje retrogradan u trećoj kući, kući komunikacije. Dobro preispitajte način na koji komunicirate sa drugima i olabavite malo sa nametanjem svojih stavova.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3