Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

9. svibnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Poslednji u nizu kardinalnih znakova, Jarac će odahnuti krajem meseca maja kada prestane nepovoljno dejstvo Urana na vaš znak. Razmišljaćete o promeni mesta stanovanja, i to će vas dosta okupirati. Finansije će biti jako izazovne, novac dolazi ali vam isto tako, veoma brzo prolazi kroz ruke. Od kraja meseca će to biti dodatno naglašeno. Problem koji imate kroz papire će početi da se rešava od treće sedmice meseca. Stižu ugovori i rešenja koja ste poprilično čekali.

 

 

Sada vam ljubav nije prioritet, osim što vas sa vremena na vreme zainteresuje neko iz poslovno okruženja. Ipak, sve će to ostati na komunikaciji. Vama od polovine maja sledi nov početak sa osobom sa kojom se dosta dugo razmišljate o zajedništvu. Stavićete sve stavke na papir i doneti odluku o tome ko je osoba sa kojom možete sve.

 

 

Problemi sa kičmom, zglobovima, kostima. Povedite računa o saobraćaju, u prvoj polovini meseca.

 

 

 

VODOLIJA

Spremite se za uragan koji samo što nije! Mars vam dolazi u goste 15. maja, a zatim mu se pridružuje i Uran, vaš vladar koji odlazi u Bika i vaše polje kuće. Možete razmišljati o promeni smera poslovanja kao i o selidbi. Budite mudri i ne donosite ishitrene poteze, posebno u poslednjoj sedmici meseca. Sačekajte za to početak juna.

 

 

Ljubav vam je dobro postavljena tokom celog meseca. Nov emotivni početak je izvestan za slobodne pripadnike znaka. Bićete celog meseca veoma društveni i upoznati dosta zanimljivih osoba koje mogu postati deo vašeg sveta. Izlazićete više i osloboditi se nagomilanog stresa.

 

 

Povedite računa od 15. maja kada rukujete oštrim predmetima, u saobraćaju, a ne preterujte ni sa sunčanjem.

 

 

 

RIBE

Ovo je za vas mesec mira i zadovoljstva postignutim. Jedino vas može mučiti neka papirologija kao i problem koje ima neko u vašem je okruženju. Sada je momenat da rešavate sve pravne stvari koje su stajale na čekanju. Očekujte brza i povoljna rešenja u vašu korist, od polovine meseca. Novčana situacija se takođe stabilizuje.

 

 

Ljubav vam se smeši, najpre ćete postići sklad sa ukućanima, a zatim ulaskom Venere u Raka dolazi na red i vaš emotivni život, koji vas je u prethodnom periodu prilično mučio. Neko iz prošlosti ponovo može zauzeti značajno meso u vašem svetu, pa se na to spremite. Više ćete izlaziti i biti u prilici da svoj seksepil pokažete kome sve treba. Komunikacija sa partnerom se poboljšava pa uživajte!

 

 

Izvor: Astro portal

Stranice: 1 2 3 4