Šta krije TVOJA DUŠA? Izaberi KRILA ANĐELA i otkrij svoj NAJVEĆI DAR!

Šta krije TVOJA DUŠA? Izaberi KRILA ANĐELA i otkrij svoj NAJVEĆI DAR!

17. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

3. Krila ljubavi

Žestoko, brižno i beskompromisno, vi imate srce koje krvari ljubav. Bezuvjetno volite i ne tražite ništa zauzvrat. Neki ljudi mogu iskorištavati ovu vašu osobinu, ali vaše srce neće prestati voljeti.

Ljubav je ono što nudite jer je ljubav ono što imate. Ovo je vaš pravi blagoslov, a njegova veličina je izvan granica razuma.

 

 

 

4. Krila uspjeha

Želja za uspjehom, poriv za napretkom i neumorna želja da budete na vrhu je ono što vas činim onim što jeste. Vi imate ono što je potrebno da budete uspješni.

Želja da budete najbolja verzija sebe je ono što vas gura naprijed, ali i na vrhu vi nećete zaboraviti svoje korijene. Želja za uspjehom je vaš najveći blagoslov i vaša krila će vas do njega odvesti.

 

 

 

 

5. Krila istine

Budite iskreni i vaše srce se nikada neće plašiti. Otkrijte istinu i vaše ruke nikada neće zadrhtati. Vi ste tip osobe koja vjeruje da živi iskren, autentičan život i postavljajući primjer drugima. Nažalost, vaša ispravnost ne leži svima, ali vi ćete ipak reći grubu istinu bez obzira na sve i izgubiti prijatelja umjesto da povlađujete drugima samo da biste im ugodili.

Ovo je istinski blagoslov koji će vam pomoći da prepoznate tko vam je pravi, a tko lažni prijatelj. Oni koji mogu podnijeti vašu iskrenost nikada vas neće ostaviti, a oni koji ne mogu nastavit će dalje bez vas.

 

 

nastavak na slededoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4