Večeras planete spremaju LJUBAVNO LUDILO! Ova tri znaka očekuju RAZNE ZAVRZLAME I TAJNE VEZE

Večeras planete spremaju LJUBAVNO LUDILO! Ova tri znaka očekuju RAZNE ZAVRZLAME I TAJNE VEZE

26. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ribe će ući u vezu sa zauzetom osobom, a ta veza neće vam toliko smetati koliko činjenica da ta osoba ne razmišlja o budućnosti vaše veze.

 

Iako imamo osećaj da smo zaglavili sa nečim već neko vreme, kao i da gubimo kontrolu nad situacijom. Pre samo nedelju dana Uran je ušao u znak Bika i tada su se točkovi promene u polju ljubavi pokrenuli. Za razliku od tada, sada smo spremni za sve što dolazi. Spremni smo da pogledamo dobro šta se nalazi ispod površine, ali i da razgovaramo sa partnerom o tome.

 

 

Najvažnije je da smo spremni na veliku promenu u ljubavi. Ovo je početak velike promene koja nas očekuje do kraja leta. Do tada, kada se budemo okrenuli oko sebe postaćemo svesni toga da ništa nije isto kao što je bilo pre par meseci.

Tokom ovog tranzita, najbolje je da se rešimo straha i dozvolimo planetama da nas inspirišu. Treba da podnesemo mnogo toga zbog ljubavi. Teško je i zastrašujuće preduzeti rizik, svi smo bili povređeni, svi vučemo neki teret na leđima, ali samo zato što je 10 stvari krenulo po zlu ne znači da 11. neće biti sjajna. Moramo da budemo svesni da promena može da dođe jako brzo ili nikada nećemo biti svesni svega što se dešava oko nas i stalno ćemo živeti u strahu.

 

(yourtango.com)

Stranice: 1 2