JARAC I RAK! Nova ljubav, nove EMOCIJE i jedno VELIKO IZNENAĐENJE… Mesečni horoskop za JUN!

JARAC I RAK! Nova ljubav, nove EMOCIJE i jedno VELIKO IZNENAĐENJE… Mesečni horoskop za JUN!

27. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Nešto stariji Rakovi će upoznati preko zajedničkog prijatelja osobu sa kojom će spontano započeti komunikaciju o zajedničkim temama. Kako vreme bude odmicalo bićete sve bliži jedno drugome i probudiće se uzajamne emocije.

 

 

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi dobro zdravlje. Prijaće vam česte šetnje u prirodi, a posebno ćete voleti da slobodo vreme provodite pored vode, na plaži, bazenu i u plivanju. To će pozitivno uticati i na vašu kondiciju. U drugoj polovini juna ćete biti osetljivijeg zdravlja. Moguće su smetnje sa cirkulacijom, hormonima i malokrvnost. Više se odmarajte.

 

Ovaj mesec vam je potrebna ishrana koja se sastoji od biljnih vlakana i polinezasićenih masnih kiseline koje možete unositi kroz ribe kao što su skuša, losos i tuna. Na jelovniku bi svakodnevno trebala da vam se nalaze sezonske salate prelivene hladnoceđenim uljima, kao što je maslinovo ulje. Od voća uzimajte avokado, ananas i trešnje.

 

 

Srećni brojevi:

5, 13, 19, 22, 26

 

 

Jarac – mesečni horoskop za jun 2018.

jarac

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi na početku juna trigon sa Jupiterom i Neptunom. Imaćete uspeha u poslovnim pregovorima i u odnosima sa saradnicima. Bićete dobro organizovani na poljima timskog rada i od ruke će vam ići sve što je povezano sa komunikacijama, saobraćajem, prometom roba i usluga, kreativnim poslovima i ekonomijom. Održavaćete uspešne sastanke i uspećete da unapredite ono što nije funkcionisalo na efikasan način u odnosima sa saradnicima. Tokom dogovora i u komunikaciji nailazićete na brojne nejasnoće koje ćete biti primorani da rešavate, a to će od vas zahtevati jaku koncentraciju i veliko strpljenje. Primetićete da vaši sagovornici nisu sigurni i da neradio pristaju na vaše predloge. Neophodno je da budete uverljiviji i da sve ilustrujete adekvatnim činjenicama koje garantuju očekivane rezultate. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje javnosti. To će vas usmeriti na rešavanje i organizovanje svega što je neophodno u zajedničkim poslovima. Važno je da se dogovorite oko utvrđivanja međusobnih obaveza.

 

 

Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje platnog prometa. Tokom prolaska kroz ovo polje praviće 15. juna kvadrat sa Uranom i doneće neočekivane zastoje i probleme u vezi očekivanih uplana na vaš račun, što će remetiti vašu dinamiku plaćanja i što može da vam nanese gubitke. 21. juna će praviti opoziciju sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje novca, a to može dovesti do raskida jednog posla što bi vas moglo koštati vremena i sredstava da pokrijete gubitke usled toga. Najzad, 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i dovešće vas u situaciju da učestvujete u reševanju gubitaka koji su prouzrokovani greškom drugih. Mars će krenuti retrogradno 26. juna. Usmerite se na sređivanje zaostalih obaveza.

 

Nezaposleni Jarčevi će imati uspeha u nalaženju posla ako budu slali na sve strane konkuse i ako se budu pojavili na više intervjua za posao.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini juna bićete raspoloženi za zabavu i predlagaćete partneru mesta na koja biste želeli da izađete. Imaćete predloge i o zajedničkim putovanjima. Izaći ćete više puta na večeru u restoran vas dvoje zajedno ili u društvu bliskih prijatelja. Više puta ćete otići u pozorište, bioskop, koncert i dobro ćete se provesti. Otići ćete bar na jedan izlet zajedno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3