Misteriozni MARS u znaku VODOLIJE! Evo kakva vas SUDBINA čeka do 15. novembra 2018.!

Misteriozni MARS u znaku VODOLIJE! Evo kakva vas SUDBINA čeka do 15. novembra 2018.!

29. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Od 21. do 27. juna, Mars će biti stacionaran, a potom do oko 1. jula stacionarno retrogradan. U ovom periodu možete osetiti vidan energetski disbalans i umor. Posebno ukoliko ste tokom proteklog perioda bili skloni preforsirati se. Mnogo toga što vam se bude činilo važnim će se odlagati. Vrlo su moguće veće nervoze, zbog odlaganja.

Zato treba da znate da je ovaj period jedan od onih kada čovek vrlo malo ili nimalo ne može uticati na određene situacije u svom životu. Zapravo svaki period stacionarnog i stacionarno-retrogradnog hoda ličnih planeta – Merkura, Marsa i Venere. Srećom pa takvi periodi traju jako kratko.

 

 

U periodu od 27. juna do 22. avgusta Mars će biti retrogradan. Ono što je specifično jeste da će se 13. avgusta vratiti u znak Jarca, gde će ostati sve do 11. septembra, pa tako i do samog kraja svog retrogradnog hoda.

 

 

Svako retrogradno kretanje planete naša je prilika da se suočimo sa nasleđenim unutrašnjim potencijalima, da iskorenimo uverenja koja ničemu ne služe, te da popravimo sve ono što činimo pogrešno, a što nam se ponavlja u životu. Konkretno, retrogradni Mars donosi pojačanu napetost i nervozu, nestrpljivost, burne i nagle, a kod nekih i agresivne reakcije.

Za vreme ovog Marsovog tranzita, pored navedenog, jako je važno imati uvid u sve otpočete aktivnosti, pogotovu one koje se tiču profesionalnog aspekta i finansija. U slučaju da i malo budete sumnjali u ispravnost određene akcije ili poduhvata, nikako nemojte gurati svoje sumnje pod tepih, već detaljno proanalizirajte sve. Budite maksimalno iskreni prema sebi.

 

 

Postavite pitanja – šta tačno želim?; Gde grešim? I, naravno, učinite sve što znate i možete kako biste ispravili sve ono što smatrate da nije u skladu sa vašim željama, ili da je greška. Svaki retrogradni hod Marsa predstavlja prilično retku priliku da se izvrši transformacija jednog ili više značajnih životnih područja. Ali, nikako nije dobro rasplinjavati se, jer vrlo lako možete ostaviti stvari na pola urađene. Neka vam fokus bude na onome što je aktualno u vašem životu, kao i na ono što snažno želite.

 

 

Od 17. do 27. jula Mars će imati snažan dodir sa Ketuom i time opoziciju sa Rahuom. Tada nije dobro otpočinjati bilo što novo, zapravo same okolnosti teško da će dozvoliti nove početke. Budite strpljivi i znajte da se sve u životu događa za neko naše veće dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4