Misteriozni MARS u znaku VODOLIJE! Evo kakva vas SUDBINA čeka do 15. novembra 2018.!

Misteriozni MARS u znaku VODOLIJE! Evo kakva vas SUDBINA čeka do 15. novembra 2018.!

29. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Uzevši još u obzir da će se Sunce naći u dodiru sa Rahuom, a Mesec biti u fazi opadanja, itekako je moguće tada intenziviranje svih psihičkih smetnji i problema.

Takođe, veliki oprez se savetuje svima koji imaju smetnje i probleme sa kardiovaskularnim sostemom, iz razloga što su vrlo naglašene predispozicije za vrlo ozbiljne fizičke manifestacije, poput infarkta i slično.

 

 

Od 27. jula do 18. agvsta Merkur će biti retrogradan u znaku Lava, koji se nalazi preko puta znaka Vodolije, a u kome se sada nalazi Mars.

Prema astrologiji, Merkur vlada mentalnim segmentom čovekove ličnosti. Ovo je važno istaći, kada je reč o Marsu, s obzirom na to da Merkur i Mars dele simboliku, kada se radi o polju komunikacija. Merkur se vezuje za rasuđivanje, dok Mars predstavlja spoljne komunikacijske aktivnosti. Samim tim, u ovom periodu mogući su značajni poteškoće i problemi kroz polje komunikacija.

 

 

Sa jedne strane izražena će biti nestrpljivost, a sa druge strane velika potreba za isterivanjem pravde, pa i tamo gde je nema. Iza svega zapravo stoji činjenica da će vam teško padati suočavanje sa uzročnicima svojih frustracija i nezadovoljstva. Mnogima će teško biti i sa sobom samima, a kamoli tek sa drugima.

 

 

Zbog svega navedenog, u komunikacijama i odnosima sa drugim ljudima može dolaziti do oštrih i teških reči, mučnih rasprava, konflikata i sukoba. Zato, kad imate nešto važno za reći, prvo dobro razmislite, i ako se ne osećate spremnim za razgovor, odložite ga, ma koliko vam se isprva to činilo teškim.

 

 

Mars će 22. avgusta ući u stacionarno-direktivan hod, i nastaviti da se kreće direktno, dok će 11. septembra ponovo ući u znak Vodolije. U ovom periodu, do izražaja će mnogo više doći navedene pozitivne karakteristike Marsa u Vodoliji.

 

 

 

Izvor: Astro portal

Stranice: 1 2 3 4