Ribe u ljubavnom TROUGLU, Blizancima PROŠLOST kuca na vrata… Evo što čeka SVAKI ZNAK Zodijaka za vrijeme vladavine SUNCA U RAKU !

Ribe u ljubavnom TROUGLU, Blizancima PROŠLOST kuca na vrata… Evo što čeka SVAKI ZNAK Zodijaka za vrijeme vladavine SUNCA U RAKU !

24. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

JARAC

Ljubav – Ulaskom Sunca u astrološko polje ljubavi, u nekom restoranu pored vode, možete upoznati vrlo šarmantnu osobu. Trigon između Venere i vašeg vladara Saturna, poslije 10. 7., u vaš život dovodi staru simpatiju. Pomrčina Sunca, sredinom srpnja, utječe na odnos s bračnim ili dugogodišnjim partnerom, zbog vaše potrebe za dominacijom.

 

 

Posao – Mars, simbol akcije u polju posla, donosi vam dobitke preko aranžmana sa strancima, a Merkur u polju novca, krajem lipnja, obnovu suradnje sa starim partnerima. Mada novac počinje pritjecati krajem perioda, bilo bi mudrije izbjegavati rizične financijske transakcije.

 

 

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi.

 

 

 

VODENJAK

Ljubav – Ulazak Merkura u znak Lava u kojem je njegov utjecaj oslabljen, utječe na vašu komunikaciju s voljenom osobom. Venera, planet ljubavi i novca, blizu fiksne zvijezde Regulus, od 8. do 10. 7., donosi vam susret sa nekim tko je poznat u javnosti. Mars u vašem znaku upozorava da izbjegavate rasprave s partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

 

 

Posao – U vrijeme punog Mjeseca, oko 28. 6., trebali bi dobro razmisliti prije donošenja odluke o novom poslu. I dalje ste pod tenzijom koju izaziva pozicija vašeg vladara Urana u astrološkom polju karijere. U vrijeme pomrčine Sunca, vladara polja partnerskih odnosa, oko 13. 7., nemojte se baviti pitanjima bilo kakvog poslovnog partnerstva ili novog vida suradnje.

 

 

Zdravlje – Nervoza.

 

 

 

RIBE 

Ljubav – Ulaskom Sunca u astrološku kuću ljubavi, moguć je strastveni susret s vodenim znakom. Zbog pozicije Venere, planete ljubavi, posle 10. 7., partnerovo ponašanje može probuditi vašu sumnju. Krajem perioda, osoba koja vam se sviđa pokušat će sakriti od vas da je zauzeta.

 

 

Posao – U vrijeme punog Mjeseca, 28. 6., moguć odlazak na seminar ili stručno usavršavanje u inozemstvo. Pomračeno Sunce u kući kreativnosti, u trigonu s vašim vladarima Neptunom i Jupiterom, oko 13. 7., donosi vam profesionalni uspjeh i novac. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 19. 7., pazite da vas netko ne prevari.

 

 

Zdravlje – Izbjegavajte alkohol.

 

 

 

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4