Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA: Škorpije, saznaćete informaciju koja MENJA SVE, Jarčevi će biti RAZOTKRIVENI, i to SRAMNO

Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA: Škorpije, saznaćete informaciju koja MENJA SVE, Jarčevi će biti RAZOTKRIVENI, i to SRAMNO

28. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

STRELAC

Ovih dana sve će vam biti crno-belo. U velikoj ste finansijskoj krizi i ovo je poslednji momenat da se iz nje izvučete. Ako imate bilo kakav plan, vreme je da prionete punom parom.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: finansije, troškove i potencijalnu zaradu sa strane.

 

 

 

JARAC

Jarčevi, ovo je vaš trenutak, vi ste u centru pažnje, ali ne iz dobrih razloga. Neka vaša tajna će isplivati i neće biti prijatno. Ovo je vreme da, nakon tog otkrića, iz korena promenite sebe. Promenite stil oblačenja, frizuru, promenite način na koji vas ljudi vide.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Na svoj izgled, imidž i identitet, na svoje ciljeve i pogled na život.

 

 

 

VODOLIJA

Vodolije, ovaj pun mesec doneće vam neke neželjene psihosomatske probleme. Pobrinite se da imate dosta samoće da biste napunili baterije. Vežbajte, radite jogu, meditirajte ili samo prosto odmarajte. Šetajte, pokušajte i da otputujete na par dana. Razbijte rutinu u koju ste upali.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Politiku, duhovnost, meditaciju.

 

 

 

RIBE

Ako imate nekog uticajnog prijatelja, sad je vreme da ga iskoristite za svoj napredak. Ono što može da uradi za vas na polju karijere moglo bi da vam preokrene život. Samo pazite na finansije, u ovom periodu novac će vam prosto izmicati iz ruku.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Prijatelje, poznanike, komšije, nova poznanstva.

Stranice: 1 2 3