VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

28. lipnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav i veze

Do 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Raku, u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, oboje retrogradni i smješteni u kući veza Raka. Ljubavni život je napet, pun rasprava, svađa, nadmetanja i tvrdoglavosti. U ovom periodu možete ponovno naći izgubljeno, izboriti se za sebe, definirati što želite i krenuti ostvarivati ih, iako voljena osoba ima drugačije ideje. Zlatnu sredinu neće biti lako postići. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja u kući ljubavi Raka.

 

To je povoljno za Rakove koji traže vezu ili koji žele ući u brak. Za mnoge Rakove dnevne obaveze koje su se činile kao teret neće više predstavljati problem. Puno se može napraviti u ime prave ljubavi. Rakovi koji se razvode ili su u tom procesu, kao i podjeli imovine, neće imati miran um. Morate realnije gledati stvari, a zadnja dekada mjeseca donosi poboljšanje. U kući seksualnosti i intimnosti Raka i dalje je retrogradan Mars, pa bi se mogli vratiti bivšoj / bivšem ili imati tajnu vezu. Savjetujemo da to ne činite.

 

 

Posao i novac

Jupiter, planeta koja vlada kućom posla Raka nastavlja se kretati direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine, ali Mars, vladar kuće karijere i društveno profesionalnog ugleda, ostaje retrogradan, sve do kolovoza. Saturn je, isto tako, retrogradan. Smješten je u kući veza Raka. Više uspjeha imat ćete ako radite sami, koristite svoje vještine, ali to se može odnositi i na hobi koji može postati dodatan izvor zarade. Rasprave, prigovori i nesuglasice s radnim kolegama bit će svakodnevni.

 

Ako ste nezaposleni, sreća vam može pokucati na vrata i naći ćete nešto, iako to možda neće biti ono čemu se nadate, ipak će vam dobro doći trenutno. Nije povoljan period za partnerstva i suradnje. Novac vrlo lako može donijeti nemir i nesporazume, pa čak i veće svađe. Retrogradan Merkur 26. srpnja 2018. godine ulazi u kuću zarade i osobne vrijednosti, a 27. srpnja događa se pomrčina Mjeseca u kući zajedničkih sredstava, novca od partnera, poreza, ali i dobivenog novca i naslijeđa.

 

Neki vas mogu prozvati sebičnima, ovisnima o drugima ili da bježite kada treba doprinijeti u nešto zajedničko. Budite oprezni pri pregovorima, odgodite veće investicije i kupovine i razmislite o načinu na koji upravljate svojim sredstvima ili zajedničkim, te dugovima.

 

 

 

Zdravlje i moral

Tijekom srpnja 2018. godine osjećat ćete se umornije, imat ćete manje energije, mogli bi biti i depresivni i u brigama zbog novčane situacije. Trebali bi više vremena provoditi s obitelji, djecom, posjetiti mjesto gdje ste proveli djetinjstvo. Osjećat ćete se bolje i napuniti baterije. Povoljan je period i da napravite kontrolu zdravstvenog stanja.

 

 

Savjet

Nemojte potpisivati ugovore koji vas terete financijski i izbjegavajte financijske špekulacije! Kriva procjena je vrlo lako moguća, a posljedice mogu biti neugodne.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3