ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

11. Jula 2018. Off By Dajana

Svi možemo zatrebati s vremena na vrijeme poruke ili riječi mudrosti, a naši anđeli obično ih prenose na različite načine.

Odaberite sliku anđela kako biste primili poruku koja će vam pružiti zadovoljstvo u životu..

 

Ako ste odabrali …

 

 

Anđeo # 1

Anđeli žele da znate da su vidjeli vaše patnje tijekom prošle godine. Možda ste izgubili voljenu osobu ili ljubljenog ljubimca. Vaši anđeli vode vas do znakova koje su vaši najmiliji ostavili za vas. Jeste li nedavno pronašli novčiće ili pero? Jeste li u zadnje vrijeme vidjeli Šojku? Jeste li čuli sentimentalnu, poznatu pjesmu?

 

Jeste li namirisali poznati miris ili ste vidjeli da svjetla trepere? To su sve znakovi vaših najdražih pomoću kojih vam govore da su s vama kada vam je teško. Znaju da određeni datumi, naročito blagdani mogu potaknuti žalost i tugu, ali žele da znate da su ovdje s vama u duši i da vas toplo i utješno grle.

 

Ako je vaš ljubimac preminuo, on se sklupča pored vas u duhu kada idete na spavanje i kada se odmarate, kako bi vas utješio. Znajte da se vaši najmiliji često pretvaraju u Vodiče s druge strane nakon prelaska na Svjetlo. Ako utišate um, vidjet ćete znakove i čuti njihovo vodstvo koje vas nježno usmjerava na vašem putovanju.

 

Ne možete ne primijetiti osjećaj kada voljena osoba dolazi k vama, jer tada ćete osjetiti sveobuhvatnu ljubav koja kao da nije s ovoga svijeta. Osjetit ćete žmarce, a suze radosti napunit će vaše oči. Sljedeći put kada vam strašno bude nedostajala preminula voljena osoba, jednostavno je zamolite da vam da znak. Zatim budite svjesni svoje okoline, budući da će sigurno odgovoriti kada zatražite vodstvo, mir, ljubav i utjehu.

 

 

 

Anđeo # 2

Vaši anđeli vam daju do znanja da rade iza kulisa kako bi vam donijeli novu ljubav u život ili vam pomogli u poboljšanju odnosa koji već imate, piše Mystical raven. Čuli su kako se pitate: „Kada će u moj život pristići moja srodna duša? Kada ću napokon upoznati onu pravu osobu?“

 

Vaši anđeli dolaze k vama danas da vam daju potvrdu da to vrijeme uskoro stiže. Smjernice koje vam daju su; počnite voljeti sebe i tada će vas drugi također voljeti. Idite vani i zabavite se, koketirajte i ponovno pronađite svoju radost! Zabava omogućuje da vaše unutarnje iskre sjaje što vas privlači potencijalnom partneru.

 

Vaši anđeli kažu – sada je vrijeme da stvorite mapu želja. Budite precizni u opisu vrste partnera kojeg želite privući u svoj život. Počnite utjelovljavati te osobine jer slično privlači slično. Ako vas vaš prijatelj nagovara da odete na spoj naslijepo, otiđite ovaj put jer nikad ne znate hoće li na tom spoju biti vaša srodna duša.

 

Anđeli imaju način na koji koriste prijatelje i obitelj u našem životu kako bi dogovorili savršene sastanke za nas. Budite otvoreni za odlazak na nova mjesta i izlazite više izvan vaše zone udobnosti. Naše srodne duše obično se pojavljuju na najneobičnijim mjestima i posve neočekivano.

 

Ako je vaš odnos postao ustajao, ako je zapao u rutinu i iskra je nestala, vaši anđeli traže da se sjetite svih prekrasnih osobina koje su vas privukle vašem partneru na početku! Što vas je privuklo vašem partneru?

 

Anđeli kažu, vrijeme je da planirate romantičan izlazak! Flertujte i šaljite ljubavne poruke tijekom dana. Ugurajte male bilješke vašem partneru torbicu ili u džep hlača, dajući mu na znanje koliko ga volite i cijenite. Postoje razne vrste načina da vratite strast natrag u vaš odnos. Anđeli traže da mislite izvan okvira i kreativno se zabavite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3