DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul:  Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul: Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

11. Jula 2018. Off By Dajana

JARAC

Velika je verovatnoća da na nekom putu doživite strasnu ljubavnu aferu. To ne mora odmah da znači putovanje u inostranstvo, već može biti i neki čas meditacije ili izlet u prirodu.

 

Energija je veoma intenzivna i mogli biste se naći u laganom vihoru emocija. Potrudite se da ne dramite previše.

 

 

VODOLIJA

Zvezde će vam pomoći danas u svim vašim molitvama za ljubav. Ponekad sve što vam se dešava može biti previše za vas, previše vas zaokupirati, unositi nemir i haos u život, sprečavajući vas da se posvetite glavnom pitanju vezanom za vaš ljubavni život.

 

Kako bilo, danas razmislite o tome da li vas trenutna veza opterećuje i ne dozvoljava vam da poletite?

 

 

RIBE

Da li ste totalno oboreni najezdom zarazne strasti? Nije to toliko loše, ali koliko mislite da možete tako izdržati? Postoji pravo osećanje avanture, uzbuđenja i susreta sa najdubljim porivima na koje ste retko nailazili ranije.
Kako bilo, treba da se koncentrišete na budućnost i gde želite da vas ta veza odvede, a ne samo na trenutno osećanje, koje vam može stvoriti neprilike sutra.

Stranice: 1 2 3 4