DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. jul: Ribe uzbuđene, Vodolija se vraća u prošlost, Blizanci usamljeni, Devicu čeka lepo iznenađenje…

15. srpnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ukoliko ste slobodni, danas ćete konačno početi da primećujete neke stvari koje su sve vreme bile u vašoj neposrednoj blizini. Jedno dugogodišnje prijateljstvo moglo bi se pretvoriti u ljubavnu priču za koju nikada niste ni mislili da je moguća. Najverovatnije se radi o nekom iz vašeg radnog okruženja sa kime se već odlično slažete na profesionalnom nivou.

ŠKORPIJA

Svi oni koji tragaju za ljubavlju, danas će se oduševiti osobom koju od nedavno poznaju, a koja se bavi nekim oblikom umetnosti. Bićete skloni neobaveznom flertu, ali ovom odnosu treba da date šansu i na duže staze. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužoj vezi ili braku biće skloni nepotrebnim raspravama, najverovatnije po pitanju novca.

STRELAC

Ukoliko budete preterano oduševljeni nekim ko prema vama nije uvek bio fer, ljubavni život ćete danas bespotrebno zakomplikovati. Svaku pozitivnu promenu u partnerovom ponašanju doživećete kao izraz ljubavi prema vama, što vas može dovesti u zabludu. Ako pažljivije razmislite, ovo su mehanizmi veštog manipulatora kome uopšte nije stalo do vaših osećanja i pravih potreba.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4