DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. jul: Ribe uzbuđene, Vodolija se vraća u prošlost, Blizanci usamljeni, Devicu čeka lepo iznenađenje…

15. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Vaš partner je mnogo dominantniji nego što vama odgovara i danas nećete birati način da se izborite za ravnopravnost u odnosu. Vas dvoje kao da govorite različitim jezicima. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka biće skloni da stupe u kratkotrajnu avanturu koja će brzo početi da im znači, ali biće kasno kada shvatite da druga strana ne deli isti entuzijazam.

VODOLIJA

Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava i čini srećnim, danas ćete razmišljati o tome kako da je najbezbolnije okončate. Ovo će naročito teško pasti drugoj strani koja je sve mnogo ozbiljnije shvatila. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će dati šansu nekome iz prošlosti, ko im je ostao u lepom sećanju, ali su ranije mislili da je takva veza nemoguća.

RIBE

Pred vama je dan pun različitih događaja, uzbuđenja i novih poznanstava. Svojom harizmom možete osvojiti koga poželite, ali je pitanje da li ćete biti naročito motivisani da energiju trošite na ljubav kada vam je karijera na prvom mestu. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužoj vezi ili braku, neka nađu vremena za voljeno biće. Potrudite se da ga obradujete malim znakom pažnje ili odlaskom na večeru.

Stranice: 1 2 3 4