KAD IM SLOME SRCE: Račica DUGO u depresiji, žena Bik SAMUJE, a OVA dama postaje JAČA NEGO IKAD…

KAD IM SLOME SRCE: Račica DUGO u depresiji, žena Bik SAMUJE, a OVA dama postaje JAČA NEGO IKAD…

26. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Djevica

 

Ostavljenoj Djevici je prije svega povrijeđena sujeta. Količina emocija koje ima prema bivšem odredit će stupanj osmišljavanja paklenih planova za osvetu. Međutim, koliko god ti planovi bili ambiciozni, najčešće ih ne realizira jer ipak želi ostaviti dojam odmjerene dame koja drži do sebe, ma koliko da je povrijeđena.

U prvo vrijeme će se povući u sebe u svom životnom prostoru pa će obaviti generalno čišćenje stana i izmijenit cjelokupan raspored namještaja. Kad joj bude malo bolje prijeći će na vlastito preuređivanje. Vrlo je moguće da ubrzo poslije raskida uleti u novu, ali neobaveznu vezu. Kada se odvaži da se ponovno posveti vezi, bit će prilično nepovjerljiva i stroga prema partneru.

 

 

Vaga

 

Kad shvati da je njezinoj vezi došao kraj, prvo što će Vaga pomisliti je pitanje da li je moguće da ništa nije vidjela što bi joj ukazalo na raskid. Sebi će prirediti sedmice mučnih preispitivanja da li bi do raskida uopće došlo da se ponašala malo drugačije. Opsjedat će bivšeg ne bi li joj bar malo razjasnio je li to konačno i zbog čega je to učinio, obećavat će mu da će se promijeniti i potruditi da im ovoga puta uspije.

OSVETA

Kada je on jedva uspije otkačiti, Vaga neće moći podnijeti cijeli muški rod i ko god da joj se nađe u blizini, pokušat će mu napakosti samo zato što je muško. Ta razočaranost i bol koji nosi u sebi obilježit će je na duži period, dok se ponovno ne pojavi neko ko je iole vrijedan njene pažnje. Jer, ne zaboravite, Vaga je veliki romantik i ona ne prestaje vjerovati da prava ljubav ipak postoji.

 

 

Škorpija

 

Ona ne podnosi činjenicu da bude ostavljena i istog časa kad joj partner saopšti svoju odluku, počinje plesti mrežu sitnih pakosti kako da mu naudi. Ne radi se tu o fizičkom ozljeđivanju, nego o svakodnevnim smicalicama kako bi mu bar malo zagorčala život. Kada taj prvi nalet bijesa popusti i shvati da je ipak gotovo, počinje biti mazohista i odaje se porocima u nadi da će joj pomoći da bar malo ublaži bol koju osjeća. Trebat će joj puno vremena da svoje poljuljano samopouzdanje vrati u normalu. U tome će joj malo pomoći usputne veze. Trebat će malo više vremena da odluči da se opet nekome zaista posveti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3