DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jul: Rak sumnja u ljubav, Devica šarmira suprotan pol, Vaga iskrena, Ribe čeka prava drama…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jul: Rak sumnja u ljubav, Devica šarmira suprotan pol, Vaga iskrena, Ribe čeka prava drama…

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas ćete biti prilično nespokojni, jer će vaš partner najverovatnije ispoljiti želju za većom samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam danas ne ide naruku, ali najbitnije od svega je da uspete da iskontrolišete vaše emocije. Obavite iskren razgovor sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Dan koji je pred vama može biti veoma stresan, ali samo ako vi to dozvolite. Najvažnije je da izbegavate sve konflikte, pogotovo one sa voljenim bićem. Staloženost i smirenost su danas na vašoj listi prioriteta. Ne nasedajte na provokacije, takođe. Situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje jedino na ovaj način.

STRELAC

Vi ste pravi srećnik kada je ljubav u pitanju, jer ukoliko imate partnera, znajte da pored sebe imate jednu veoma požrtvovanu i senzibilnu osobu. Voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje kao mali znak pažnje za sve što vam u životu pruža. Ukoliko vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, danas vam se smeši jedno novo poznanstvo.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3