DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jul: Rak sumnja u ljubav, Devica šarmira suprotan pol, Vaga iskrena, Ribe čeka prava drama…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jul: Rak sumnja u ljubav, Devica šarmira suprotan pol, Vaga iskrena, Ribe čeka prava drama…

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ovaj dan sa sobom donosi mogućnost nove ljubavi s nekim ko je za mnoge iz vašeg okruženja nedostupan i tajanstven. Sa druge strane, dobro razmislite da li ste spremni za jednu tajnu romansu. Sve su šanse da se mnogo zaljubite i da izgubite kontrolu nad situacijom. U jednom momentu, poželećete da sa svima podelite vašu sreću.

VODOLIJA

Danas ćete biti prilično popustljivi kada je u pitanju partnerski odnos, što vam inače nije svojstveno. Moguće je da u stvari, polako dižete ruke od trenutne ljubavi jer više nemate snage da se borite sa manama vašeg partnera. Do sada ste se nadali da će on da se promeni uz vašu pomoć ili bez, a sada više niste sigurni u to.

RIBE

Povremeni konflikti s partnerom danas prerastaju u pravu malu dramu. Ne zaboravite da se radi o sitnicama koje zapravo ne ugrožavaju ni jednu stranu. Najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju nesporazume u komunikaciji sa potencijalnom simpatijom.

Stranice: 1 2 3