BIK! Slobodnim Bikovima ovaj mjesec donijeće LJUBAV… Mjesečni horoskop za AVGUST!

BIK! Slobodnim Bikovima ovaj mjesec donijeće LJUBAV… Mjesečni horoskop za AVGUST!

30. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni….
Za Bikove koji su slobodni, mjesec avgust ce biti pun desavanja i izazova, prilika za nova poznanstva i druzenja… Vrlo je moguce da cete se zaljubiti do usiju bas u ovom mjesecu, neko kome se dopadate vec neko vrijeme ce odluciti da napokon krene u akciju, a vi ste nekako konacno prelomili u glavi da zelite da se opustite i uzivate u ovom ljetu.

 

On ce da vam pokaze ljubav kakvu niste mozda nikad ni osjetili jer ce za slobodne Bikove ovaj mjesec biti najuspjesniji od svih horoskopskih znakova… Konacno ste shvatili da na silu nikad nista necete dobiti, i nekako ta vasa tvrdoglavost se vremenom pretvara samo u preispitivanje u sebi, postajete mudriji i igrate pomocu taktike, sto je odlicno..
Onog momenta kada potpuno rasteretite svoj mozak i vase srce ce da se osjeca zivlje i sposobnije da voli, da zeli ljubav…

 

ZDRAVLJE:
Ukoliko ste rodjeni u ovom znaku, nemate potrebe ni za kakve brige i nedoumice, vi ste naprosto takva osoba da ste fizicki zdravi onoliko dobro kako se osjecate psihicki. I najvise se razboljevate kada vam je ljubavni zivot u haosu, jer ste toliko osjetljivi po tom pitanju da se svaka veca svadja s partnerom ili ljubavno razocarenje odrazi uvijek u smislu neke vrste bolesti.

 

Onog momenta kada se problem rijesi i vi ozdravite. Nemojte sebi to raditi u tolikoj mjeri, jer varate svoj organizam. Borite se sa emocijama na drugi nacin, i sa ljubavnim problemima kada postoje… Napravicete od sebe trajno osobu koja zavisi od ljubavi, a to nikako nije dobro toliko isticati…Cuvajte se bolje…

Stranice: 1 2