Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE!- OVAN, BIK, BLIZANCI, RAK, LAV I DEVICA…

Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE!- OVAN, BIK, BLIZANCI, RAK, LAV I DEVICA…

22. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Rak

Dragi Rakovi, pripremite se da vodite velike borbe, jer ste se bili strasno opustili i sada cete morati sto vise da se potrudite da bi ispravili sve sto ste skrivili i iskvarli partneru. Nemojte praviti tolike razlike i ici iz krajnosti u krajnost, jer bi njegov interes za vas mogao odjednom da splasne, i tad cete se naci u situaciji da ne znate sta da radite???
Gvodzdje se kuje dok je vruce, tako i vi, uhvatite ga sad u masinu i pokazite sve sto osjecate, to vam je poslednja prilika da se iscupate iz ovog bezbolno po oboje i da spasite vasu ljubav….

 

 

Lav

Od mjeseca septembra spremite se na malo tezi period sto se tice ostvarivanja nekih ciljeva vezanih za ljubav, navikli ste da vam taj dio uglavnom ide glatko, bez mnogo problema. Ali poklapanjem Venere sa Marsom, vama ce biti oduzeta ona harizma koju nosite sa sobom uvijek, bice zaklonjena nekim drugim osobinama koje ce isplivati na povrsinu, i neko vrijeme cete se i sami cuditi sta se to desava sa vama.
Ako ste u vezi, primirite se malo dok partner ne navikne da i vi imate periode kada se mjenjate, kao i svi mi… Slobodni Lavovi ce lakse podnijeti ovu promjenu, u svakom slucaju pratite sebe i svoje srce, ono vam je najiskreniji prijatelj…

 

 

Devica

Device koje su vec u vezi, imace pomalo tezak zadatak, a to je da odluce sta dalje i kako… S obzirom da partner nema dovoljno razumjevanja, i cijelo ovo vrijeme ste vi bili ta koja se prilagodjava njemu, na skoro svaki vas plan on ubaci nesto svoje… Poceli ste da gubite na samopuzdanju, a to vam je pravi znak da morate da dignete gard.. Pokazi i ti svoje zelje, iskazi sve sto osjecas, jer ako on nije spreman da se tebi prilagodi , ti si tu totalno urozena u toj vasoj vezi i trebas to da sasjecas u korijenu… Nece ti toliko tesko pasti jer ces i sama shvatiti da ti je to potrebno vise nego ista da bi dalje nastavila onako kako ti zelis….

Stranice: 1 2