Izaberi SIMBOL koji te najviše privlači i saznaj važnu ŽIVOTNU PORUKU

Izaberi SIMBOL koji te najviše privlači i saznaj važnu ŽIVOTNU PORUKU

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ponekad nam je potreban samo mali znak iz duha da smo na ispravnom putu ili da je možda vrijeme za promjenu.

 

Kako biste saznali što je vaša posebna poruka od duha, zatvorite oči i postavite pitanje: “Koja je moja poruka iz duha?”, a zatim odaberite simbol koji rezonira s vama.

 

 

1. Ying Yang

Ovaj simbol govori da ste na nekim područjima života bili testirani na više razina.

Dobivate priliku da podignete vibraciju, očistite negativnu karmu, stvorite pozitivnu / dobru karmu i uskladite se s nekim lijepim prilikama. Sve se svodi na vašu reakciju dok prolazite kroz te testove.

Ako možete zadržati ovaj simbol u umu kao podsjetnik da svi izazovi otkrivaju svjetlo s druge strane, uskladit ćete se s blagoslovima koji vas čekaju s druge strane tih testova.

 

 

 

2. Upitnik

Ovaj simbol je više nešto kao potvrda da je vrijeme da počnete vjerovati da vas čuvaju duhovna bića. Možda će vam za to biti potrebno malo vremena.

Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da budete iskreni sami sa sobom i da učinite nešto vezano za područje koje stagnira u vašem životu i da prepoznate kako su stvari koje su se događale imale svoju svrhu, piše Awakening people.

Promjena je neizbježna i ugodno je kada pokrenemo promjenu. Ne moramo uvijek čekati da je netko ili nešto inicira umjesto nas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3