Venera u ŠKORPIJI (od 09.09.) – Kidanje zbog ljubavi, pripremite se na VELIKE STRASTI ali i velike PATNJE

Venera u ŠKORPIJI (od 09.09.) – Kidanje zbog ljubavi, pripremite se na VELIKE STRASTI ali i velike PATNJE

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

“Ne znaš što je patnja, ako nisi bio između kamena i pakla…”

Koga bolje opisuje ovaj stih nego Veneru u Škorpionu. Ah, ta patnja… To kidanje zbog ljubavi, to cijepanje uslijed toliko davanja…

 

Puno očekivanja jer puno se i daje. Međutim, ne dobija se uvijek u tolikoj mjeri koliko se očekuje. I onda, što slijedi?

Slijedi patnja. Ali ne ona Rakovska patnja gdje duša plače, glas jeca, a riječi postaju patetične, niti ona koju Ribe prigrle, pa samo potonu u ljubavnu muku.

 

Škorpionska je potpuno drugačija. Ona se daje bićem cijelim, ona se ježi od ljubavi.

Njena ljubav kida i ona se sama od ljubavi kida. To cijepanje između krajnosti njen je put. Ona ili voli do srži ili mrzi.

Trećeg nema.

 

Venera u Škorpionu je netko tko nema granica u igri svojih očekivanja. Ona je poput balerine koja nastavlja svoj ples usprkos svom stravičnom bolu u nozi ili grču u stopalu.

Ona nastavlja usprkos svemu i usprkos svima. Usprkos je njena omiljena riječ. Ona obožava prkositi. Provocira, zadirkuje i gricka. Grize, bolje rečeno.

 

Tko god bio predmet njene ljubavi, ona će pokazati da je jedini u njenom univerzumu. Ta količina strasti s kojom se daje nekome ili posvećuje nečemu se ne može mjeriti ni sa jednom snagom na svijetu. Njena snaga ide do smrti. Ona ganja, proganja, umire za drugog. Uživa u tome. To je njena hrana.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2