NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

5. Lav

Lavovi su ekstrovertirani i živahni. Zavodit će vas glazbom, gitarom i glazbenim sposobnostima. Oni također mogu ispričati hrpu smiješnih viceva koji će vas nasmijati do suza.

Prije nego što shvatite, zaljubit ćete se u Lava i u njegov krevet! Da, Lavovi vole voditi ljubav na udobnim krevetima.

 

 

6. Djevica

Ako postoji netko tko može sigurno izvršiti izazovnu zadaću bez da se hvali – to je Djevica! Njena privlačnost leži u činjenici da stoji nogama čvrsto na zemlji.

Nitko ne smije njene voljene niti krivo pogledati. Njen zaštitnički stav je vrlo privlačan.

 

7. Vaga

Uravnotežene Vage su promišljene i lijepe. One će poslušati vaše slutnje o svemu što je pogrešno u vašem životu i onda će riješiti sve vaše sumnje sa svojim jedinstvenim perspektivama.

Ako ste privučeni ženom koja zrači osmijehom i može osvijetliti vaš svijet svojim riječima, budite uvjereni da je to Venera – Vaga.

 

 

8. Škorpion

Škorpion se smatra najatraktivnijim znakom zodijaka. Oni ne samo da su fizički privlačni sa svojim intenzivnim pogledom i lepim rukama, njihov urođeni strastveni intenzitet u svemu što rade čini da ljudi gravitiraju prema njima.

Također su tajanstveni i ne otkrivaju sve svoje asove u rukavu! Sva ta misterija čini ih jako privlačnima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3