NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

9. Strijelac

Prekrasni Strijelci puni su avanturističkog duha. Oni su također nevjerojatni empati. Njihova empatična priroda i ljubav prema divljini je privlačna kombinacija. Njihov partner može ih odvesti na improvizirani odmor na otok, bez ikakve obavijesti, s druge strane, uvijek mogu plakati na njegovom ramenu i razgovarati bez ikakvog osuđivanja.

Ta prilagodljivost između dva ekstrema čini ih privlačnima. Također, svakako im pomaže i njihov nevjerojatan izgled.

 

 

10. Jarac

Ako netko može provoditi disciplinu, svjestan svoje privlačnosti, to je Jarac. Jarac je discipliniran u onome što radi. Također, njihova disciplina čini ih beskrajnim morem strpljenja.

Ako možete prihvatiti tu strpljivost, imate partnera za život.

 

 

11. Vodenjak

Vodenjak je intelektualac. Da, on je slobodan duh i često ga je teško shvatiti. Ali on zna upravljati riječima, a to znanje proizlazi iz različitih iskustava koja je iskusio u svom životu.

Njegove riječi odišu mudrošću. A mudrost je uvijek vrlo privlačna.

 

 

12. Ribe

Ribe su suosjećajne i inteligentne. Ako to nije dovoljno da vas privuče, dodajte na popis i prekrasne oči. Žene rođene u ovom znaku osvojit će vas svojim lijepim očima.

Budući da su 12. znak zodijaka imaju po malo od svake kvalitete koju imaju ostali znaci zodijaka.

Stranice: 1 2 3