Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – ŠKORPIJA- Pred velikim ljubavnim ISKUŠENJEM…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – ŠKORPIJA- Pred velikim ljubavnim ISKUŠENJEM…

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Jako interensantan period je pred vama jer cete biti u prilici da upoznate neke jako zanimljive ljude koji ce vam na trenutak dati osjecaj poleta koji odavno niste osjetili. Posjedujete energiju koja ne moze da miruje i kojoj je potrebno da se siri i prenosi dalje, to vas ispunjava i cini srecnom.

Ako se posvetite sebi da se pokazete na pravi nacin, kakvi ste u sustini, zanimljivi, komunikativni, ponekad ekscentricni ali na pozitivan nacin, na druge cesto djelujete hipnoticki dok pricate, neko ce vas zapaziti i baciti oko na vas , a to bi vam moglo obiljeziti ostatak ove godine, jer cete ubrzo vjerovatno zapoceti jako lijepu romanticnu pricu.
Vecina odluke ce biti na vama, stoga se pripremite za nove stvari i poznanstva, i ohrabrite sebe da nova ljubav stize samo zbog vas….ostanite svoj centar svijeta, jedino cete tako postati neciji….

 

ZDRAVLJE:
U narednom periodu bice vam izrazeni problemi sa sinusima i disajnim putevima, pripazite se malo bolje, i provjerite alergije ukoliko niste.

To vam cesto unosi nervozu i nekako vam ne dozvoljava da funkionisete na pravi nacin kako bi trebali, pa se posvetite malo vise svome zdravlju da bi lakse i mirnije obavljali sve ostalo sto trebate… Neka vam ne bude tesko za sebe uraditi male sitnice koje ce vam biti od velikog znacaja…

Srecni datumi u Septembru: 8, 13, 17, 22.

 

 

stizumesjecanja

 

 

Stranice: 1 2