NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

7. rujna 2018. 0 By Admin 1

Lav – arkanđeo Mihael

 

Horoskopski znak Lava nadgleda arkanđeo Mihael, koji vlada Suncem i ponedeljkom. Arkanđeo Mihael odgovoran je za jug. On pomaže u komunikaciji i zaštiti te nadahnjuje osobu rođenu u tom znaku da postane tragač za višom istinom i skrivenim znanjem. Rođeni u znaku Lava vrlo su darežljivi i otvoreni. Imaju odlične organizacijske veštine, posebno u područjima u kojima će za svoj trud dobiti priznanje. Žude za pohvalama i žele biti u središtu pažnje. Spremni su dati sve od sebe kako bi postigli uspeh u javnom i privatnom životu. Skloni su takmičenju i vole pobeđivati. Njihov najveći atribut leži u sposobnosti da budu samostalni, a istovremeno verni i velikodušni prema onima koje vole. Njihove pozitivni kvaliteti uključuju toplinu i iskrenost, zaštitnički stav i ljubav. Vrlo su samouvereni i sposobni su se nositi sa svime što im se nađe na putu. S negativne strane, Lavovi znaju biti tašti, preterano ponosni i ekstravagantni. Povremeno su razmetljivi.

 

Devica – arkanđeo Rafael

 

Arkanđeo Rafael vlada znakom Device, planetom Merkurom, sredom te je odgovoran za istok. Arkanđeo Rafael jedan je od glavnih anđela isceljenja. Znaku Device daje kvalitete učinkovitosti i analitički um. Device su poznate po predanom radu i posvećivanju pažnje detaljima. Vole razmotriti sve mogućnosti pre nego što nešto odluče. Pozitivne osobine ovog znaka vidljive su i u korisnoj, nenametljivoj, pouzdanoj prirodi, dok se njihova negativnija svojstva često pojavljuju kao preterana izbirljivost, pronalaženje grešaka i neodlučnost. Device su često sramežljive, skromne i ne vole biti u središtu pažnjei. Više vole raditi iza scene i ne privlačiti pažnju. Devica je metodična, izdržljiva i radišna te s lakoćom savladava zamršenost bilo kojeg posla koji odabere.

 

 

NE PROPUSTITE

Vaga – arkanđeo Haniel

 

Arkanđeo Haniel vladar je znaka Vaga te one rođene u ovom znaku daruje uravnoteženošću i diplomatijom. Haniel vlada planetom Venerom, znakom Vage i petkom. Vaga uvek važe situacije i voli biti nepristrasna, ne želi da njome vladaju emocije i uvek teži ravnoteži tela, duha i uma. Rođeni u znaku Vage poznati su po diplomatičnosti, vole ravnotežu i tragaju za stabilnim i mirnim okruženjem. Poznati su po logici. Iako jasno vide obe strane određenog problema, teško donose odluke. Vole biti u pokretu i vrlo su društveni. Njihovu energiju karakteriše prefinjenost i šarm. Budući da je Vaga vazdušni znak, rođeni u ovom znaku pokazuju izrazitu inteligenciju i ljubav prema znanju. Odlično vladaju jezicima i komunikacija im je vrlo bitna.

 

Škorpija – arkanđeli Azrael i Kamuel

 

Na znak škorpije paze arkanđeli Azrael i Kamuel. Azrael je anđeo pastir, vlada planetom Plutonom i znakom Škorpiona. Arkanđeo Kamuel vlada planetom Marsom i utorkom. Rođeni u ovom znaku imaju vrlo snažnu ličnost. Škorpionom vlada Pluton, planet “skrivenih stvari“, zbog čega Škorpioni mogu biti paranoični i opsednuti onim što se odvija oko njih. Škorpioni su poznati po vrlo emotivnoj naravi. Čvrsto drže ono što je njihovo i ne predaju se bez borbe. Ipak, kada Škorpion izgubi zanimanje za nešto ili nekoga, nedostatak osećaja je vrlo očit. Imaju čvrste stavove, a njihova žestoka odlučnost može djelovati negativno i bezobzirno. Pozitivnije osobine uključuju izuzetnu odanost i odgovornost, ali s druge strane mogu biti posesivni, ljubomorni i autodestruktivni. Ako ih neko povredi, Škorpioni mogu biti prilično nemilosrdni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3